- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Bende iyim oğlanı uyuttum namaz kılmaya kalkacam yemek yapcamİyiyim canım napim işleri bitirdim oturuyom kızlarla sen nasılsın ne yapıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyim oğlanı uyuttum namaz kılmaya kalkacam yemek yapcamİyiyim canım napim işleri bitirdim oturuyom kızlarla sen nasılsın ne yapıyon
Nişanlım gitti buradayım artıkTabi ki deannelere süt bize kahve
Bende özledim kız kaç gündür sesi soluğu çıkmıyor grubun ama Minnosprenses gelemez kii o zaman nişanlısı gelecek napsın bizi
ıyı akşamlar kızceler
Cnım degıstrmek istedim ama olmadı. Chromde sorun var.Kız PeRRieR senin profil resmine noldu
Aman nerde olcak dolanıyordur boş boşHahah bide PeRRieR vardı o nerede bakim
Ay bende herkesi toplayıp sonra ortadan kaybolmuş gibi oldum da kocim uyandı kahvaltı yaptık sonra sırayla ailemi aradım derken ancak gelebildim
Aman dikkat neler atmışlar durumlaraAman nerde olcak dolanıyordur boş boş
Hic canlanmasin benim arada duvara falan bakarken gozum onune gelio lanet olasica guzel bisi olsa gelmez gicikliginaAman dikkat neler atmışlar durumlara
Kız renksiz nası incelemişiniz öyle ya gözümde canlanıyor resmen athena
Allah seni emi bence bu gece uyumayın korku filmi izleyin zombi felan onlar bile daha iyidir eminimHic canlanmasin benim arada duvara falan bakarken gozum onune gelio lanet olasica guzel bisi olsa gelmez gicikligina
-Adel- LaRisaCca cevizli tarcinli kek C Cay6 Niloyatospikk Catlak-kurabiye Polo33 PeRRieR i p e k Asiye_ X xnobodyx Wonria Z Zerre H M C Cennet Annesi kızlar çay kahve süt meyve suyu ayran şalgam elinizde ne varsa toplanın gelin kahve günü yapıyooooozzz
Valla bacım hiç bişey de yok-Adel- LaRisaCca cevizli tarcinli kek C Cay6 Niloyatospikk Catlak-kurabiye Polo33 PeRRieR i p e k Asiye_ X xnobodyx Wonria Z Zerre H M C Cennet Annesi kızlar çay kahve süt meyve suyu ayran şalgam elinizde ne varsa toplanın gelin kahve günü yapıyooooozzz
Şifa olsun balımKızlar hadi kahveye
Eki Görüntüle 2822660
-Adel- LaRisaCca cevizli tarcinli kek C Cay6 Niloyatospikk Catlak-kurabiye Polo33 PeRRieR i p e k Asiye_ X xnobodyx Wonria Z Zerre H M C Cennet Annesi GeceMavi- S Semos Twinsmom19 Ballikabak ISSIZZ kızlar çay kahve süt meyve suyu ayran şalgam elinizde ne varsa toplanın gelin kahve günü yapıyooooozzz
Sen ev sahıbısınHani benim etiketi nerde vicdansızlar
Askim ben de yokum biz ev sahibiyiz ondan herhalHani benim etiketi nerde vicdansızlar