- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.082
- 548
Hahah kız dutluk niye çimdiriyon çocuklarla az yatsınlar belki geceden uykusuzYok kiz canli ders yoksa yatioz 10 bck 11 gibi de iste bu dutluk beni çimdiriyo kalksana gı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah kız dutluk niye çimdiriyon çocuklarla az yatsınlar belki geceden uykusuzYok kiz canli ders yoksa yatioz 10 bck 11 gibi de iste bu dutluk beni çimdiriyo kalksana gı diye
Zaten ondan yapıyom ne yapıyosamHahah kız dutluk niye çimdiriyon çocuklarla az yatsınlar belki geceden uykusuz
Zaten ondan yapıyom ne yapıyosam
Sen de mi brütüs? Hahahzbzvzvzvsvav ulan D u t kendimize benzettik kizi danheHahah kız dutluk niye çimdiriyon çocuklarla az yatsınlar belki geceden uykusuz
Benzeyecekse bize benzesin zatennnn ıhıhııhıgıaajagafSen de mi brütüs? Hahahzbzvzvzvsvav ulan D u t kendimize benzettik kizi danhe
Senin pijaman yeter dutummmBizde o da yooğ Eki Görüntüle 2821877
nazarında bacım gözün de kalmasın saaa da alamSenin pijaman yeter dutummm
Dutum benim pijama da ayni bajımBizde o da yooğ Eki Görüntüle 2821877
Ruh ikizim benimDutum benim pijama da ayni bajımEki Görüntüle 2821897
He yaaRuh ikizim benim
Bu havada üşürüm ben onlarla polar var bendeDutum benim pijama da ayni bajımEki Görüntüle 2821897
Anam neydek yanıyok bizBu havada üşürüm ben onlarla polar var bende
Biz usumeyik bacimBu havada üşürüm ben onlarla polar var bende
Tünaydın hayırlı günler
Hayırlı güünlerTünaydın hayırlı günler
Nasılsın canım napyonHayırlı güünler
İyiyim canım napim işleri bitirdim oturuyom kızlarla sen nasılsın ne yapıyonNasılsın canım napyon