- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.081
- 548
Kuzum bende hamd olsun iyiyim sen nasılsın iyisin inşallah .
Bende iyim kızlar hadi bugün hafta sonu kahve keyfisi yapalım hangi saat müsait olursanızBen iyiyim talım sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bende hamd olsun iyiyim sen nasılsın iyisin inşallah .
Bende iyim kızlar hadi bugün hafta sonu kahve keyfisi yapalım hangi saat müsait olursanızBen iyiyim talım sen nasılsın
Ben süt içsem olur mu masalımBende iyim kızlar hadi bugün hafta sonu kahve keyfisi yapalım hangi saat müsait olursanız
Olur bana uyar minnoşun nişanlısı gelicek renksiz uykuda daha rüya bulutların üstünde hangi saat derseniz bugün buluşalım özledim sizi daaaaBende iyim kızlar hadi bugün hafta sonu kahve keyfisi yapalım hangi saat müsait olursanız
Olurr tabisiBen süt içsem olur mu masalım
Tabi ki deannelere süt bize kahveBen süt içsem olur mu masalım
Bende özledim kız kaç gündür sesi soluğu çıkmıyor grubun ama Minnosprenses gelemez kii o zaman nişanlısı gelecek napsın biziOlur bana uyar minnoşun nişanlısı gelicek renksiz uykuda daha rüya bulutların üstünde hangi saat derseniz bugün buluşalım özledim sizi daaaa
Oooohhh niloooşşş ne güzel enerjin var kızGünaydınnnn
Benim nişanlım taaaaaaa uzaktan gelse bende gelmezdim grubaaTabi ki deannelere süt bize kahve
Bende özledim kız kaç gündür sesi soluğu çıkmıyor grubun ama Minnosprenses gelemez kii o zaman nişanlısı gelecek napsın bizi
kızzzzz yarıldımmmOlmaz mı dışı Nutella içi Peripella athena
DimiiBenim nişanlım taaaaaaa uzaktan gelse bende gelmezdim grubaa
Napsın bizi orda dedikodu varken
Dedikodu daha tatlı tabiNapsın bizi orda dedikodu varken
Ya neeDedikodu daha tatlı tabi
Vaaaaaauuuuvvv gözlerim kamaştııı hayırlo olaBilekliğim şekil önümden çekil
Gunaydin bebegem yeni uyandim ya
Oyle bacim oyle yeni uyandim esek boku gibi bi haldeyim az acilayim ben seni gene gulduricigimm bekleeOlmaz mı dışı Nutella içi Peripella athena
Kız senin çocuklar erken uyanmıyor muGunaydin bebegem yeni uyandim ya
Yok kiz canli ders yoksa yatioz 10 bck 11 gibi de iste bu dutluk beni çimdiriyo kalksana gı diyeKız senin çocuklar erken uyanmıyor mu
La ben uyumuyosam kimse uyuyamaz hele de seeeenYok kiz canli ders yoksa yatioz 10 bck 11 gibi de iste bu dutluk beni çimdiriyo kalksana gı diye