İlla birgün geliyor sıkıntı yok giderse de çok moral bozucuGelir geilrr giderse merak etme
Hadi iyi uykularr beybitoo bende uyicamm
Teşekkür ederim sosyalimEvet Çok akıllı zeki çalışkan bir bebesin
hahaahah cezamsa çekerim çilemse giderimYaaaa bana da bana da mmmmmmmm
Camoşum
Ooyy bu kız beni sevgi yumağı yapcek
Aynı beya çalışıyo
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım
canımm başınız sağolsun. rabbim sabırlar versinAh canım benim o kadar haklısın ki
Kuzum bu ay amcami koronadan kaybettik
Peşinden büyükbabam koronadan hastanede yattı ankara'dayiz ya hani, onun kosturmacasina girdik derken büyükbabami da koronadan çoklu organ yetmezliği ile kaybettikbı hafta oldu
Hani buryaa girmiyormuydum giriyordum nadirende olsa ama akklimdan uçtu gitti yaşadığımız Pespese iki kaybimiz nedeniyle
Doğum günün kutlu olsun çiçeğimanne olarak ilk doğum günündu
herkese aynı şeyi soruyor sanırım. bana da sordu ve cevabını verdim. inanmıyor demek herkese yazıyorOlur tabi
canımm çok geçmiş olsunPCR testi çiçeğim ya ben geçen haftadan beri boğaz ağrısı vardı yanma kaşınma dedim grip oluyorum hiç olmadıydım sonra cumartesi oldu boğazlarım baya baya ağrımaya başladı hapsu hapsu dedim hep burnum yanmaya başladı pazar daha da ağırlaştı dünde baya belli etti kuru öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrım yok şükür arada koku alıyorum gidiyor geliyor falan dedik dur bakalım test yapalım hızlı ne çıkacak pozitif şok oldum ben öylesine yaptım ki birşey çıkmaz ama çıkarsa da temkinli oluruz diye bildiğin grip gibi septomlar şaşırdım kaldım aksine eşim de negatif
Kalbinde yer yoksa güzelim sorun değil ben ayakta da giderimhahaahah cezamsa çekerim çilemse giderim
Kapılma rüzgarıma toz olursun, geçme yanımdan aşık olursunKalbinde yer yoksa güzelim sorun değil ben ayakta da giderim
Sen çiğ köfte ben lavaş sar beni yavaş yavaşKapılma rüzgarıma toz olursun, geçme yanımdan aşık olursun
Ne olduu kimi vefat etti
BüyükbabasıNe olduu kimi vefat etti
sararım seni yutarım seni ham yaparım seniSen çiğ köfte ben lavaş sar beni yavaş yavaş
Kedilincik'in amcası ve büyükbabası aynı ay içinde koronadanNe olduu kimi vefat etti
Dooottttt elendin bu olmadısararım seni yutarım seni ham yaparım seni
ahahahahahh devam diyosunDooottttt elendin bu olmadı
Ya geç karşıya ortalığı inlet ya da çekil kenara beni seyret
Offf bu iyiydiahahahahahh devam diyosun
Yollarda tozu dumana katarım altımda Ford var yaklaşma canını yakarım
hahahhaha bi an halin mi yok gerçekten diyecektimOfff bu iyiydi
Gittiğime bakma geç halim yok
Asaffshjkhahahhaha bi an halin mi yok gerçekten diyecektim
Aşkın bir sabun ise köpürt beni Mucizee
Sağol canım teşekkür ederim biraz zorlu süreç ama olsun geçecek inşallahcanımm çok geçmiş olsunben de olduğumda eşim negatifti ona bulaşmamıştı ve ayrı gayrı oturmak yemek yemek uyumak zor oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?