Masala ah böyle devam

Lna16 aaaa o zamanlarda olmuşmu korona abooo bide yeni çıktığı zamanlar
Aynen kız olmuştu sorma çok korkmuştuk ağır olur diye ama şükür çok hafif atlattı o zaman bende yoktum şükür kendi kendine bakıp iyileşti şükür

Ne yapayimm evdeyim kuzumm biyere gidemiyorum korona iyice yaydı korkuyorumm anneme bile gidemiyorum zaten fırsatta olmuyor hergün düzenli yiyorumm bugüne akdar 1 kilo aldım iyiyim ya çok şükürr
Oo maşallwh ne güzel canım
Evet baya arttı dikkat etmeye bak valla bu gidişle nasıl bitcek bilmiyorum bu illet

Iyii barii yaaa bakk vallahaa hastaneye düşmediğin sürece allaha şükür iyisin
Ay şükürler olsun kuzunmm Allah düşürmesin hele mi burda çok zor sağlık sistemi Türkiye de gibi rahat değil buyum sıkıntı o yüzden böyle gelip geçer inşallah

Nasılsın peki nasıl geçiriyorsun bol bol meyve tüket. Ben limon bal zencefil içtim baya limon çok içtim. Biran evvel gwçsin gitsin inşallah canım
Çok şükür iyiyim kuzum teşekkür ederim tek şikayetim şuan burnum çok tıkanmış gibi onuda spreyle hallediyorum kuru öksürük vardı gitti şurup kullandım bol bol c vitamini alıyorum hergün 2 kez kuzum pastiller bitki çayları falan şükürler olsun çok iyiyim ne eklem ağrım var ne ateşim ilk gece biraz ateş olmuştu gripteki gibi şuanda oda yok bomba gibiyim

Vallahaa aynı ben gibi yaşıyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…