Huhuvvv muhteşemsinn bebeğiimmmYok be 1den önce uyumamherzaman olmuyor kuzum
Masala ah böyle devamAboovvv baya almışsınn banada hiç almıcaksın dedi hatta şekerim sınırdaymış buyüzden dikkat etmemi istedi hep hepte düzenli besleniyorumm ondan sanırım kurtarıyorum yoksa bende hemen kilo alan birinsanım kendimce bile şaşırdım
Aynen kız olmuştu sorma çok korkmuştuk ağır olur diye ama şükür çok hafif atlattı
Sağoll güzelliğimmMasala ah böyle devam
Ne yapayimm evdeyim kuzumm biyere gidemiyorum korona iyice yaydı korkuyorumm anneme bile gidemiyorum zaten fırsatta olmuyor hergün düzenli yiyorumm bugüne akdar 1 kilo aldım iyiyim ya çok şükürr
Sen neler yapıyorsun çiceğimm
Iyii barii yaaa bakk vallahaa hastaneye düşmediğin sürece allaha şükür iyisinAynen kız olmuştu sorma çok korkmuştuk ağır olur diye ama şükür çok hafif atlattıo zaman bende yoktum şükür kendi kendine bakıp iyileşti şükür
Oo maşallwh ne güzel canımNe yapayimm evdeyim kuzumm biyere gidemiyorum korona iyice yaydı korkuyorumm anneme bile gidemiyorum zaten fırsatta olmuyor hergün düzenli yiyorumm bugüne akdar 1 kilo aldım iyiyim ya çok şükürr
Ay şükürler olsun kuzunmm Allah düşürmesin hele mi burda çok zor sağlık sistemi Türkiye de gibi rahat değil buyum sıkıntı o yüzden böyle gelip geçer inşallahIyii barii yaaa bakk vallahaa hastaneye düşmediğin sürece allaha şükür iyisin
Nasılsın peki nasıl geçiriyorsun bol bol meyve tüket. Ben limon bal zencefil içtim baya limon çok içtim. Biran evvel gwçsin gitsin inşallah canımEvet canım ha omicron beybisi beni de buldu
Bitcek gibi de durmuyor hiç yaOo maşallwh ne güzel canım
Evet baya arttı dikkat etmeye bak valla bu gidişle nasıl bitcek bilmiyorum bu illet
Sorma abitecek değill allahtan yazın doğurcam o zamana kadar düser vaka kışın böyle oluyor hepOo maşallwh ne güzel canım
Evet baya arttı dikkat etmeye bak valla bu gidişle nasıl bitcek bilmiyorum bu illet
Inşaallahh yaaa daha kötüsü olmasın amandaAy şükürler olsun kuzunmm Allah düşürmesin hele mi burda çok zor sağlık sistemi Türkiye de gibi rahat değil buyum sıkıntı o yüzden böyle gelip geçer inşallah
Artık ilaç falanda vermiyorlarmış ama. Biraz grip gibi önemsenmemmemeye başlandı sanki artıkBitcek gibi de durmuyor hiç ya
Evet canım yazı bebrği alıp gezer gezer durursunSorma abitecek değill allahtan yazın doğurcam o zamana kadar düser vaka kışın böyle oluyor hep
Gezermiyim bilmiyorumm epeyyy yorgun aylar olcakk şu 3 ayEvet canım yazı bebrği alıp gezer gezer durursun
Çok şükür iyiyim kuzum teşekkür ederim tek şikayetim şuan burnum çok tıkanmış gibi onuda spreyle hallediyorum kuru öksürük vardı gitti şurup kullandım bol bol c vitamini alıyorum hergün 2 kez kuzum pastiller bitki çayları falan şükürler olsun çok iyiyim ne eklem ağrım var ne ateşim ilk gece biraz ateş olmuştu gripteki gibi şuanda oda yok bomba gibiyimNasılsın peki nasıl geçiriyorsun bol bol meyve tüket. Ben limon bal zencefil içtim baya limon çok içtim. Biran evvel gwçsin gitsin inşallah canım
Doğru alışma evresi anneliği yeni öğrenicrksin falan aman sen halledersin kuzu yaaGezermiyim bilmiyorumm epeyyy yorgun aylar olcakk şu 3 ay
Vallahaa aynı ben gibi yaşıyorsunnÇok şükür iyiyim kuzum teşekkür ederim tek şikayetim şuan burnum çok tıkanmış gibi onuda spreyle hallediyorum kuru öksürük vardı gitti şurup kullandım bol bol c vitamini alıyorum hergün 2 kez kuzum pastiller bitki çayları falan şükürler olsun çok iyiyim ne eklem ağrım var ne ateşim ilk gece biraz ateş olmuştu gripteki gibi şuanda oda yok bomba gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?