- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.861
- 598
Tsekkur ederimBaşınız sağolsun Rabbim kalanlara sabır versin mekanları cennet olsun
Ye ama bence sağlıklı olanları yeAaaa dimii nebileyim evde ne var ne olursa onu yiyorum
Öyle yapıyorum kuzumm saglıklı olanları yiyorum doktorum sebze bol tüket yeşillik dedi kırmızı et tavuk falan seyler zaten sağlıklı şeyler bunlar protein agırlıklı tüket dedii vallaha bugune kadar 1 kilo aldim kuzummYe ama bence sağlıklı olanları yekaç kilosun kac kilo qldin doğum da güzelim
Hiç almamışsin massalahÖyle yapıyorum kuzumm saglıklı olanları yiyorum doktorum sebze bol tüket yeşillik dedi kırmızı et tavuk falan seyler zaten sağlıklı şeyler bunlar protein agırlıklı tüket dedii vallaha bugune kadar 1 kilo aldim kuzumm
Aboovvv baya almışsınn banada hiç almıcaksın dedi hatta şekerim sınırdaymış buyüzden dikkat etmemi istedi hep hepte düzenli besleniyorumm ondan sanırım kurtarıyorum yoksa bende hemen kilo alan birinsanım kendimce bile şaşırdımHiç almamışsin massalahvallahi bundan dolayı kilo almadın ben sağlıklı Z beslendim pek önem vermedim 15 kilo aldım
Ne testi bebeğimmm kıxzzKızlar ben birde dün hızlı test yaptım şüphelendim ağır biraz geçiyor diye grip pozitif çıktı testteben şok
Beyaz vardı istememde geldi. Birde mor vardu kayınpederim doğumgünümde almıştı. Bakamadım onlara kurudular attım bendeHahahahah yerini sevememiştirr ondan açmamıştırr hep açmıyo 6ayda bir oluyo bu
Grip olmuş çok canım ondan diye biliyorum bende ama inşallah yakın bir zamanda gelirCookiie canımm @Magnifiaque den haber varmı nedne üyeliği iptal edip gitti enson hamilelik haberi vardı
Edit: tamam canım oğrendim durumuna baktım şini
PCR testi çiçeğim ya ben geçen haftadan beri boğaz ağrısı vardı yanma kaşınma dedim grip oluyorum hiç olmadıydım sonra cumartesi oldu boğazlarım baya baya ağrımaya başladı hapsu hapsu dedim hep burnum yanmaya başladı pazar daha da ağırlaştı dünde baya belli etti kuru öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrım yok şükür arada koku alıyorum gidiyor geliyor falan dedik dur bakalım test yapalım hızlı ne çıkacak pozitif şok oldum ben öylesine yaptım ki birşey çıkmaz ama çıkarsa da temkinli oluruz diye bildiğin grip gibi septomlar şaşırdım kaldım aksine eşim de negatifNe testi bebeğimmm kıxzz
Aa covidmi canım geçmiş olsunnKızlar ben birde dün hızlı test yaptım şüphelendim ağır biraz geçiyor diye grip pozitif çıktı testteben şok
Çok ağır grip oldu annesi bakıyor kızlar ona da Corona dan sonra iyileşmedi ve hamileliği çok zor geçiyor konuştuk yine bugün de kötüyüm diyor Allah yardımcısı olsunGrip olmuş çok canım ondan diye biliyorum bende ama inşallah yakın bir zamanda gelir
Heeee olsun napalımmBeyaz vardı istememde geldi. Birde mor vardu kayınpederim doğumgünümde almıştı. Bakamadım onlara kurudular attım bende
Evet canım ha omicron beybisi beni de bulduAa covidmi canım geçmiş olsunn
Aaminn inşallah kuzum. Bebeği ve kendisi iyi olsunda buralara sonrada gelse olur iyi baksın kendisine selam söylersinn birdaha görüşürsenÇok ağır grip oldu annesi bakıyor kızlar ona da Corona dan sonra iyileşmedi ve hamileliği çok zor geçiyor konuştuk yine bugün de kötüyüm diyor Allah yardımcısı olsun
Aynen öyle bana çok bakım istyen bitki olmucakHeeee olsun napalımm
A.selam söylerimAaminn inşallah kuzum. Bebeği ve kendisi iyi olsunda buralara sonrada gelse olur iyi baksın kendisine selam söylersinn birdaha görüşürsen
iyi geceler canımİyi geceler güzeller
Yaaaaaa doğru yurtdışında var öyle hızlı test ayyy çok geçmiş olsun bitanemm ama korkma bunlar hafif şeyler grip gibi atlatıcaksın hicbirşey değill ağrın varsa parol içebilirsin bogazın çok yanıyosada zencefil çayı yap mutlaka bide pastil all bogazına iyi gelirr buzaman herkes mutlaka olacak korona bende olmuştumm ama yeni çıkmiştı hatta korona düşün bilemzdik neye ugrayacağımızı şaşırdık hep ama esine iyi negatif cıkmış sana nerden gecmis olabilirkiPCR testi çiçeğim ya ben geçen haftadan beri boğaz ağrısı vardı yanma kaşınma dedim grip oluyorum hiç olmadıydım sonra cumartesi oldu boğazlarım baya baya ağrımaya başladı hapsu hapsu dedim hep burnum yanmaya başladı pazar daha da ağırlaştı dünde baya belli etti kuru öksürük burun tıkanıklığı boğaz ağrım yok şükür arada koku alıyorum gidiyor geliyor falan dedik dur bakalım test yapalım hızlı ne çıkacak pozitif şok oldum ben öylesine yaptım ki birşey çıkmaz ama çıkarsa da temkinli oluruz diye bildiğin grip gibi septomlar şaşırdım kaldım aksine eşim de negatif
Evett inşaallahh öyleymiş canımmGrip olmuş çok canım ondan diye biliyorum bende ama inşallah yakın bir zamanda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?