Fincan kalp benBugünün kahve fotosu birde bnden olsun keyfiniz bol olsun
Eki Görüntüle 3006820
Afiyet olsun elçooooBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammorD u t @Kahvem01 @karamel Latte ASSOSyal @Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee @Fatmazell @Morrmeneksee @mavikelebek34 @BlueBerry4268 @ozo1907 Minnosprenses @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1 @Cemoos @Lavinia_98 bebeklinick @Magnifiaque Cookiie S sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Benim ki ise başlayana kadar iyi olurda sonrası Allah kerim cnmOhhh afiyet olsun canımmmmm amin hepimizin keyfi bol olsun inşallah
Tsk cnmFincan kalp benafiyet olsun canım
İnşAllah kuzummOoyyyy beraber olsunn helloommmm
Yaaaaaa ne iyi ettin sebbommBugünün kahve fotosu birde bnden olsun keyfiniz bol olsun
Eki Görüntüle 3006820
Iyimisin kuzum nasılsınİnşAllah kuzumm
Yalniz içmemiş oldummEvt Karşılıklı içmiş olduk
Yakaladım, ne işin var burda hıİnşAllah kuzumm
Hahaha nerde olcakmış leeeeYakaladım, ne işin var burda hı
Hee e camoş yazmışsınAmaaaaa camoşmuu yazmışımm
Sağol kuzum sağol şükür halimizeAllah kolaylık versin kuzum olsun iş olsunda çalış valla devir kötü
Delin olurum seninnn n delinnnnnn
Anladıda ben anlamadım ne dersiiO anladiders basında
Klavye hatasıHee e camoş yazmışsın
Sağol kuzum sağol şükür halimize
Delin olurum seninnn n delinnnnnn
Ohhh afiyetler olsunBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammorD u t @Kahvem01 @karamel Latte ASSOSyal @Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee @Fatmazell @Morrmeneksee @mavikelebek34 @BlueBerry4268 @ozo1907 Minnosprenses @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1 @Cemoos @Lavinia_98 bebeklinick @Magnifiaque Cookiie S sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Ben sana küsümm hadi etiketledim amaaOhhh afiyetler olsun
Noldu kuzum hayrolsun inşallahBen sana küsümm hadi etiketledim amaa
Evet canım ya keşke daha yakın olsakOoyy gel bacumm keşke yurüme mesafe kadar yakinımda olsan yaa bi otobüs kadar otogar kadar yolun var oda 30 dk
Orkidem senin olsun açılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?