- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
oy kuzum yardıma gelem miBende özlediiimmmmm ammaaaaaaa
Sizinle konuşuyom diye çamaşırları bıraktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy kuzum yardıma gelem miBende özlediiimmmmm ammaaaaaaa
Sizinle konuşuyom diye çamaşırları bıraktım
Çok şükür kuzumIyiyim balım şükür sennasılsın
Yaa değil mi kuzuumm ne iyi olurduBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammor D u t @Kahvem01 @karamel Latte @ASSOSyal Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee Fatmazell @Morrmeneksee mavikelebek34 @BlueBerry4268 @ozo1907 @HeLLaa @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1 Cemoos Lavinia_98 @kedilinick @Magnifiaque @Hogwartss @sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Bitti çoktaaaaaannn sen gelene kadarroy kuzum yardıma gelem mi
Evettt çok iyi olurduu hep sevdiğimiz insanlar uzakta kalıyorYaa değil mi kuzuumm ne iyi olurdu
Afiyet olsun kuzumaa
Afiyet olsun canımBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammor D u t @Kahvem01 @karamel Latte @ASSOSyal Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee Fatmazell @Morrmeneksee mavikelebek34 @BlueBerry4268 @ozo1907 @HeLLaa @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1 Cemoos Lavinia_98 @kedilinick @Magnifiaque @Hogwartss @sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Beraber olsun camoosummAfiyet olsun canım
Ahh keşke toplu kahve içsek hep beraber
afiyet olsun canımBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Eki Görüntüle 3006790
Ayyyy yerim seni ya keşke yakın olabilsekkkkk kuzummmm çok güzel görünüyor kahve ellerine sağlık içmiş kadar oldum çiçeğimBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Eki Görüntüle 3006790
Dimi yaa geçen seneden berii çok iyi gidiyor vallahii halam doğum günü ne göndermiştiiafiyet olsun canım
oyy orkidende maşaAllah tomurcuklanmışş açmış halinide isterim
Bu arada yastığına bayıldım kirpikli mirpikliiiiiisahibi gibi yastıkları da kokoşşşorkiden de çok güzel duruyor maşallah açacakBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Eki Görüntüle 3006790
Bende yeriiimm senii lnammmmmAyyyy yerim seni ya keşke yakın olabilsekkkkk kuzummmm çok güzel görünüyor kahve ellerine sağlık içmiş kadar oldum çiçeğim
Çok içme bebise zararlıBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Eki Görüntüle 3006790
İçtim valla hemde höpür höpür bana kahve de yeter zaten taaaa derinimden vurursunBende yeriiimm senii lnammmmm
Keşke olabilsekkk
Icmiş kadar olduysan afiyet bal şeker olsun
Hahahahaha kirpikli teee 4 sene önce aldım iyiki almışım aklımda kalırdıBu arada yastığına bayıldım kirpikli mirpikliiiiiisahibi gibi yastıkları da kokoşşşorkiden de çok güzel duruyor maşallah açacak
Çok yorma kendiniİyiyim canımm hiç iş bitmiyor süpür topla yemek bulaşık amann viledaya suyu doldurdum karşısına geçtim kahvemi içiyorum sen napıyosun
Yaaaaa utaniremMucizemmm seni yerimmmm nasılsın canısı
İyiuüm tatlım sen nasılnsk
geldimm nasılsın canım
Hee yok yarısına anca içtim ya bitiremedim midemi bulandırıyorr pek içtiğim yoktu bugün edem dedimÇok içme bebise zararlı
Hahahahaha sefa olsun emiiiİçtim valla hemde höpür höpür bana kahve de yeter zaten taaaa derinimden vurursun