Ooohh miss afiyet bal şekerbir mucizee @Fatmazell @Kahvem01 Minnosprenses @BlueBerry4268 ASSOSyal D u t @karamel Latte @Mi-Ok Yun @Nosking @Lavinia_98 @mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor @ozo1907 @Demetria @Pandora27 @Ecemhasan35677
Benimm güzelll kızllaarrımmm hanimişş nerdeymişte seslerii çıkmazmışş hıııı
Nasılsınız herşey yoluunndaammııı
Benden sizeee güzell bi kaaaahhhvvveeee
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Yeee ama bitirmeeSenin fincanını yeyeyerimmmm
Ben kullandim gecen mart ayında 40gün adet olamayinca ilk defa bu kadar gecikti doktora gittim verdi. Hapların 12side bitince adetim söküldüKızlar aranızda tarlusal kullanan oldu mu hiç
Ooo kullandım bende bitti ği zaman 10gün sonra iyice söktü ama yasmin daha iyi yaa ama ikiside iyi tabiKızlar aranızda tarlusal kullanan oldu mu hiç
Muzoo ne Yaaaaaa bu çok kötüYeee ama bitirmee
Napiyin muzoooo
Aaaa moruşum süperBen kullandim gecen mart ayında 40gün adet olamayinca ilk defa bu kadar gecikti doktora gittim verdi. Hapların 12side bitince adetim söküldü
Hahahaha tamam demeemmMuzoo ne Yaaaaaa bu çok kötü
Aaaa moruşum süper
Şey soracaktım sabah akşam günde 2 mi yoksa günde bir mi kullandın hatırlıyomusun
Julii peki sen hatırlıyor musun günde iki miydiOoo kullandım bende bitti ği zaman 10gün sonra iyice söktü ama yasmin daha iyi yaa ama ikiside iyi tabi
Afiyet olsun elçommbir mucizee @Fatmazell @Kahvem01 Minnosprenses @BlueBerry4268 ASSOSyal D u t @karamel Latte @Mi-Ok Yun @Nosking @Lavinia_98 @mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor @ozo1907 @Demetria @Pandora27 @Ecemhasan35677
tbt
Eki Görüntüle 3006436
EhhhhhhHahahaha tamam demeemm
Muciiiizzzzeeeeeemmmmmmm kara guzuummm ballu çörreeeekkkkkkk misss misss
Onu unuttum canim ya valla günde 1di galibaMuzoo ne Yaaaaaa bu çok kötü
Aaaa moruşum süper
Şey soracaktım sabah akşam günde 2 mi yoksa günde bir mi kullandın hatırlıyomusun
Auy hiç hatırlamıyorum uzun zaman oldu yaaaJulii peki sen hatırlıyor musun günde iki miydi
Balliskooo mis gibi kahve ooohh sefamiz olsunbir mucizee @Fatmazell @Kahvem01 Minnosprenses @BlueBerry4268 ASSOSyal D u t @karamel Latte @Mi-Ok Yun @Nosking @Lavinia_98 @mavikelebek34 @Morrmeneksee Madammor @ozo1907 @Demetria @Pandora27 @Ecemhasan35677
tbt
Eki Görüntüle 3006436
Nasılsın güzel guzummmAfiyet olsun elçomm
Miss kokuluuuu balluu çöreeekkkkkkk göbüşünü sevdiğuuuummmmmEhhhhhh. Canunu yerimmmm sev beni
Hadi yAaOnu unuttum canim ya valla günde 1di galiba
Günde iki mi ufff kafam karışık olduAuy hiç hatırlamıyorum uzun zaman oldu yaaa
Ama 2 tanede benim arkadaşım içiyordu
Doktor öyle verdiyse oyle iç birşey olmazz daha iyi çabukgelir
Ooohhhhhh hemde nasıl sefffaaaBalliskooo mis gibi kahve ooohh sefamiz olsun
Nasıı bildin gçbüşüm vaaa bebek yok göbüş vaaa yat ben de seni sevem bıngıl bıngılMiss kokuluuuu balluu çöreeekkkkkkk göbüşünü sevdiğuuuummmmm
Kılavuzda ne yazıyor ne kadar içilmesi gerektiğini yazmıyomu hatta eczane üstüne yazardı nekadar içilmeli diyeHadi yAa
Günde 2 başladım iki gündür Bi baktım 12 tablet var 6 günde bitecek
Sonra düşündüm 10 gün mü sürmeliydi günde 1 miydi diye yaa
Günde iki mi ufff kafam karışık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?