- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Vallamı eee sende bizdensinŞaka şaka ben yemiyom kızlar yiyo ben yulafa talim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallamı eee sende bizdensinŞaka şaka ben yemiyom kızlar yiyo ben yulafa talim
VallahVallamı eee sende bizdensin
Hayırlı cumalar kuzum nasılsınHayırlı cumalar günaydınlar
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
Wilma11
Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Söylesene dut güneşli günler görecek miyim hakikaten yazı iple çekiyorum kış mevsimi hic benlik değil sıkıldık evde dura duraAzıcık idare et 1 sene sonra rahatlarsın geçen sene bende öyleydim bu sene accık nefes alabiliyom
İyiyim canım sen nasılsınHayırlı cumalar kuzum nasılsın
Çok da bi umut vermiym 1,5 yaş hala gece uyumuyo. 4 yaşındaki de . Ama gündüzleri en azından oyuna falan dalıyolar beni salıyolarSöylesene dut güneşli günler görecek miyim hakikaten yazı iple çekiyorum kış mevsimi hic benlik değil sıkıldık evde dura dura
Saol dut içimi ferahlattinÇok da bi umut vermiym 1,5 yaş hala gece uyumuyo. 4 yaşındaki de . Ama gündüzleri en azından oyuna falan dalıyolar beni salıyolar
beni çok kandırdırlar. Az sabret 2 ay sonra rahatlarsın diye diye bu günlere geldimSaol dut içimi ferahlattin
Ya 7 yıl sonra tekrar anne olunca bi afalliyo insan bide maşallah benim oglum kolay bi bebekti beni hiç zorlamadı unutmusum o rahat tecrübeden sonra hayallerden hayatlara transferimin gerçekleşmesi çok uzun sürmedi kızlarımın maşallahı var dezaju yaşıyorsun her seferinde dut onu diyeyim sen anlabeni çok kandırdırlar. Az sabret 2 ay sonra rahatlarsın diye diye bu günlere geldim
Kimseyi kandıramam
Boşverrr yyaaaaaValla gitti canımın canı
Bende yeni açtım gözümü desemmişe geldim kuzum çalışmaca her zamanki gibi sen nasılsın?
bugün forumda uyuyanlar gözünü yeni açanlarla sınanıyorumBende yeni açtım gözümü desemm
Aboooo okadar güzel mii yavvv diziben bir kaç bölümdür hep yarım izliyorum birde oturup eksikleri tamamlamam lazım
RööoorrrraaaayyyyddduuuuuunnnnnnnnnnHayırlı cumalar günaydınlar
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
Wilma11
Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Ay çok zorYa 7 yıl sonra tekrar anne olunca bi afalliyo insan bide maşallah benim oglum kolay bi bebekti beni hiç zorlamadı unutmusum o rahat tecrübeden sonra hayallerden hayatlara transferimin gerçekleşmesi çok uzun sürmedi kızlarımın maşallahı var dezaju yaşıyorsun her seferinde dut onu diyeyim sen anla
GünaydinHayırlı cumalar günaydınlar
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
Wilma11
Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Deme oyle demeee vallahaaa bizim paçi durmadı pek eee bide buhaftadan sonra hep idrarım geliyo boyna kalkıyorumm sürekli uyku sersemiyim gene geldi çişum kalkmağa üşeniyorumbugün forumda uyuyanlar gözünü yeni açanlarla sınanıyorum
Ay çok zor
kıs tutma çişini git yap hemenDeme oyle demeee vallahaaa bizim paçi durmadı pek eee bide buhaftadan sonra hep idrarım geliyo boyna kalkıyorumm sürekli uyku sersemiyim gene geldi çişum kalkmağa üşeniyorum
Hayırlı Cumalar dutummHayırlı cumalar günaydınlar
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt