• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söylesene dut güneşli günler görecek miyim hakikaten 🤣😁 yazı iple çekiyorum kış mevsimi hic benlik değil sıkıldık evde dura dura
Çok da bi umut vermiym 🤣🤣🤣🤣 1,5 yaş hala gece uyumuyo. 4 yaşındaki de . Ama gündüzleri en azından oyuna falan dalıyolar beni salıyolar

:KK70::KK70:beni çok kandırdırlar. Az sabret 2 ay sonra rahatlarsın diye diye bu günlere geldim
Kimseyi kandıramam
Ya 7 yıl sonra tekrar anne olunca bi afalliyo insan bide maşallah benim oglum kolay bi bebekti beni hiç zorlamadı unutmusum o rahat tecrübeden sonra 🤣 hayallerden hayatlara transferimin gerçekleşmesi çok uzun sürmedi kızlarımın maşallahı var dezaju yaşıyorsun her seferinde dut onu diyeyim sen anla 😁

Ya 7 yıl sonra tekrar anne olunca bi afalliyo insan bide maşallah benim oglum kolay bi bebekti beni hiç zorlamadı unutmusum o rahat tecrübeden sonra 🤣 hayallerden hayatlara transferimin gerçekleşmesi çok uzun sürmedi kızlarımın maşallahı var dezaju yaşıyorsun her seferinde dut onu diyeyim sen anla 😁
Ay çok zor 🤣🤣

Back