• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

08:30-18:30 erken gidince erken çıkıyorsun tabi o güzelliği ben ben öyle bir yerde staj yapmıştım çok güzeldi erken çıkıyorsun sana vakit kalıyor
ah hele ki kadınlar için harika biliyo musun. sabah zorlanıyorum çok, alışamadım 17 senedir 😂 yazın özellikle çok güzel oluyo 😍 hafta sonları çalışıyo musun;?

Günaydın pyemsesler
dans-smileyi-hareketli-resim-0040.gif

ah hele ki kadınlar için harika biliyo musun. sabah zorlanıyorum çok, alışamadım 17 senedir 😂 yazın özellikle çok güzel oluyo 😍 hafta sonları çalışıyo musun;?
yok canım haftasonu evdeyim çok şükür. Tabiki erken çıkmak kadar güzel bir şey var mı işlerini halledersin bir sürü şey yaparsın ben genelde yetişmek için koşuşturuyorum ki evli bile değilim düşün.

yok canım haftasonu evdeyim çok şükür. Tabiki erken çıkmak kadar güzel bir şey var mı işlerini halledersin bir sürü şey yaparsın ben genelde yetişmek için koşuşturuyorum ki evli bile değilim düşün.
ah evlendiğinde daha zor oluyor işte. ben bile bu saatte çıktığım halde eve gidip hemen mutfağa giriyorum yetiştirmek için ama eşim de yapıyor sağolsun yardımcı oluyor beraber yapıyoruz. sen de öyle yaparsın canım. evlendiğinde eşin de sana yardımcı olur 😍

Back