- 25 Ağustos 2019
- 61.133
- 114.126
- 698
- 30
Hahahah tamam o zamannn ozamann boşsveeeerrrrrrrrYoo kendi açmadan açmam konusunu ne gerek var anası için tadımı kaçıram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah tamam o zamannn ozamann boşsveeeerrrrrrrrYoo kendi açmadan açmam konusunu ne gerek var anası için tadımı kaçıram
Spordan geldim mahkuma bakıyordum sen napıyorsun
Ula herkes mahkuma dadandı topiği açmışmıydım ben yaSpordan geldim mahkuma bakıyordum sen napıyorsun
Mahkum efsane bizimkiler kuruluş Osman tekrarı izliyorlar yarın izlicem onu inşallahUla herkes mahkuma dadandı topiği açmışmıydım ben ya
AnaaaMahkum efsane bizimkiler kuruluş Osman tekrarı izliyorlar yarın izlicem onu inşallah
Ohhhhh afiyet olsun hamişimm kızımıza iyi bakOooo negüzell kafa dağitmacaa oohh misss ne iyi ediyorsun bebişimmm ne yapemm çay ve tuzlu kurabiye yiyom
Tamamamm teyzoşuuuOhhhhh afiyet olsun hamişimm kızımıza iyi bak
En güzeli valla ev gibisi yokAynen mis uzatirim büyük ihtimal iki üç gün çalışıp
işe geldim kuzum çalışmaca her zamanki gibi sen nasılsın?
ben bir kaç bölümdür hep yarım izliyorum birde oturup eksikleri tamamlamam lazımUla herkes mahkuma dadandı topiği açmışmıydım ben ya
canım günaydın baya erken gidiyorsun sen işe benim 08.30 iş başı bazen o bile erken geliyorişe geldim kuzum çalışmaca her zamanki gibi sen nasılsın?
günaydın canım. sorma kelebekim sabah 5.30 da kalkıyorum. 7.30 da iş başı yapıyoruz ama işe gelmemiz 06.50. kargo şeyini yemeden burdayımcanım günaydın baya erken gidiyorsun sen işe benim 08.30 iş başı bazen o bile erken geliyor
akşam çıkış kaçtagünaydın canım. sorma kelebekim sabah 5.30 da kalkıyorum. 7.30 da iş başı yapıyoruz ama işe gelmemiz 06.50. kargo şeyini yemeden burdayım
16.30 sizinki?akşam çıkış kaçta
08:30-18:30 erken gidince erken çıkıyorsun tabi o güzelliği ben ben öyle bir yerde staj yapmıştım çok güzeldi erken çıkıyorsun sana vakit kalıyor16.30 sizinki?
ah hele ki kadınlar için harika biliyo musun. sabah zorlanıyorum çok, alışamadım 17 senedir yazın özellikle çok güzel oluyo hafta sonları çalışıyo musun;?08:30-18:30 erken gidince erken çıkıyorsun tabi o güzelliği ben ben öyle bir yerde staj yapmıştım çok güzeldi erken çıkıyorsun sana vakit kalıyor
yok canım haftasonu evdeyim çok şükür. Tabiki erken çıkmak kadar güzel bir şey var mı işlerini halledersin bir sürü şey yaparsın ben genelde yetişmek için koşuşturuyorum ki evli bile değilim düşün.ah hele ki kadınlar için harika biliyo musun. sabah zorlanıyorum çok, alışamadım 17 senedir yazın özellikle çok güzel oluyo hafta sonları çalışıyo musun;?
ah evlendiğinde daha zor oluyor işte. ben bile bu saatte çıktığım halde eve gidip hemen mutfağa giriyorum yetiştirmek için ama eşim de yapıyor sağolsun yardımcı oluyor beraber yapıyoruz. sen de öyle yaparsın canım. evlendiğinde eşin de sana yardımcı oluryok canım haftasonu evdeyim çok şükür. Tabiki erken çıkmak kadar güzel bir şey var mı işlerini halledersin bir sürü şey yaparsın ben genelde yetişmek için koşuşturuyorum ki evli bile değilim düşün.