- 25 Ağustos 2019
- 61.133
- 114.125
- 698
- 30
Vallahaaa yorganıma sarılıyorum yaaaa yarım saatte bir çişmi olur ya üşüttüm herhaldekıs tutma çişini git yap hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahaaa yorganıma sarılıyorum yaaaa yarım saatte bir çişmi olur ya üşüttüm herhaldekıs tutma çişini git yap hemen
Çok şükür kuzum iyiyimİyiyim canım sen nasılsın
olabilir kuzum ayaklarını sıcak tutVallahaaa yorganıma sarılıyorum yaaaa yarım saatte bir çişmi olur ya üşüttüm herhalde
Sorma doktora gittik dün orası ayrı bi sıcaktı ter oldum su oldum heptennolabilir kuzum ayaklarını sıcak tut
orda üşüttün demek kuzumSorma doktora gittik dün orası ayrı bi sıcaktı ter oldum su oldum heptenn
Olabilirrr hasta olmasam iyiorda üşüttün demek kuzum
olmazsın olmazsın deme öyle çağırmaOlabilirrr hasta olmasam iyi
Tamam tamamm kuzum zaten biyere gittiğim yok çok çabuk kaparım ben şifayıı buyüzden çıkmıyorum dışarı çıksam yürüyüş etsem ne fayda etcek hava buz üsuye üsüye yürüyemem benolmazsın olmazsın deme öyle çağırma
Hayırlı cumalar canım günaydınnHayırlı cumalar günaydınlar
Jou
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
Wilma11
Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
ahahaha evin içinde yürü senTamam tamamm kuzum zaten biyere gittiğim yok çok çabuk kaparım ben şifayıı buyüzden çıkmıyorum dışarı çıksam yürüyüş etsem ne fayda etcek hava buz üsuye üsüye yürüyemem ben
O ayrıahahaha evin içinde yürü sen
Jou naber hamilelik nasil gidiyır tekme yiyon mu artıkVallahaaa yorganıma sarılıyorum yaaaa yarım saatte bir çişmi olur ya üşüttüm herhalde
Hayırlı cumalar kuzum Allah yardımcın olsunHAYIRLI CUMALAR KIZLAR NASILSINIZ IYIMISINIZ BEN ONCEKI GIBI COK AKTIF OLAMIYORUM BURALARDA 1 ABI 2 TANE 6 AYLIK BEBE HUNILER BENDEN SAYGILAR..
Hemde nasıll tekmee duymayiiyyy miiggooooooJou naber hamilelik nasil gidiyır tekme yiyon mu artık
Merhaba canımmHAYIRLI CUMALAR KIZLAR NASILSINIZ IYIMISINIZ BEN ONCEKI GIBI COK AKTIF OLAMIYORUM BURALARDA 1 ABI 2 TANE 6 AYLIK BEBE HUNILER BENDEN SAYGILAR..
Çok şükür Pek yazmiyom okuyup gidiyom kk de atarlı kişiler dolu artık eskisi gibi heyecan sarmiyorHemde nasıll tekmee duymayiiyyy miiggoooooo
Iyiyimm allaha şükür kuzu sen nasılsın sesin soluğun çıkmiiyyyy
Herkes ekşın arıyor kuzu buara herkeste koronadan sebep iyi değill hava kış eve tıkıldıkk kaldık hepten biyere gidemiyosun bu havadaÇok şükür Pek yazmiyom okuyup gidiyom kk de atarlı kişiler dolu artık eskisi gibi heyecan sarmiyor
zaten ilk bölümü izle meraktan diğerlerini izlersinAboooo okadar güzel mii yavvv dizi