• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@Elhan ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @HeLLaa D u t D u t @karamel Latte bebeklinick bebeklinick bir mucizee bir mucizee Fatmazell Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee @mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @Nosking @Mi-Ok Yun

eeeeeeeee nerdesinizz yaaa :KK76: haftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee :KK8: tabii bekarlara lafımm yokkk :confused: hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm :KK50:

Eki Görüntüle 2997216

tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee

Kuzuumm biz pazar gördük eksik malzemelerimi aldık biraz arabayla dolaştık geldik 😅afiyet olsun bebeğimm🥰

Ooo bende diyom bu fatmoooo nerdeee :KK67:
Iyi yaptınızz vallahaa toton donmuştur şimdi 🤣
Uzunca bir mont aldım bebekim artık donmuyorum hahaha ve içine istediğim taytı giyebiliyorum artık👯‍♀️😜😂 kociş kıskanırdı kısa montuda giyince kabak gibi çıkıyor popon diye artık bir şey diyemiyor😂

Uzunca bir mont aldım bebekim artık donmuyorum hahaha ve içine istediğim taytı giyebiliyorum artık👯‍♀️😜😂 kociş kıskanırdı kısa montuda giyince kabak gibi çıkıyor popon diye artık bir şey diyemiyor😂
Hahahahahahahah aynı benimm kocam oda asla giydirmezz yaa ama rahat oluyordaa bende uzunca mont aldımm artık bi nevi giyerimm :D

Back