- 25 Ağustos 2019
- 61.137
- 114.150
- 698
- 30
Heeee ne yedinnAç değilim ya ondan aklıma abur cubur geldi beybim![]()
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeee ne yedinnAç değilim ya ondan aklıma abur cubur geldi beybim![]()
@ElhanASSOSyal @HeLLaa
D u t @karamel Latte
bebeklinick
bir mucizee
Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee @mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @Nosking @Mi-Ok Yun
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee
tabii bekarlara lafımm yokkk
hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee
Ooo bende diyom bu fatmoooo nerdeeeKuzuumm biz pazar gördük eksik malzemelerimi aldık biraz arabayla dolaştık geldikafiyet olsun bebeğimm
![]()
Uzunca bir mont aldım bebekim artık donmuyorum hahaha ve içine istediğim taytı giyebiliyorum artıkOoo bende diyom bu fatmoooo nerdeee
Iyi yaptınızz vallahaa toton donmuştur şimdi![]()
Oyy kuzumm afiyet ben severim sen sevmezmisin neden öyle emoji koydumPırasa![]()
Bende severim kuzum ama az önce cips kola çikolata deyince içim bi hoş olduOyy kuzumm afiyet ben severim sen sevmezmisin neden öyle emoji koydum![]()
Oooo müthiş daha nee sağlıklı sebzeePırasa![]()
Hahahahahahahah aynı benimm kocam oda asla giydirmezz yaa ama rahat oluyordaa bende uzunca mont aldımm artık bi nevi giyerimmUzunca bir mont aldım bebekim artık donmuyorum hahaha ve içine istediğim taytı giyebiliyorum artıkkociş kıskanırdı kısa montuda giyince kabak gibi çıkıyor popon diye artık bir şey diyemiyor
![]()
Hee okumamıştım yukarıyı kuzum afiyet bal şifa olsun inşallahBende severim kuzum ama az önce cips kola çikolata deyince içim bi hoş oldu![]()
Benimki de uzun istemezHahahahahahahah aynı benimm kocam oda asla giydirmezz yaa ama rahat oluyordaa bende uzunca mont aldımm artık bi nevi giyerimm![]()
Allah razı olsun matmazelimHee okumamıştım yukarıyı kuzum afiyet bal şifa olsun inşallah![]()
Ohh ne ka güzelHahahahahahahah aynı benimm kocam oda asla giydirmezz yaa ama rahat oluyordaa bende uzunca mont aldımm artık bi nevi giyerimm![]()
Aaaaa niyeeBenimki de uzun istemezilla kısa olacak
![]()
Aa cumartesi calismiyorsun sanıyordum mavişişteyim canım vakit geçirmece sen napıyorsun
Vallahaa yaaa bol bol şeyleride sevmiyorum hiçOhh ne ka güzel
Tayt gibisi var mı bee![]()
Geçmiş olsunnO işler bitti gibi bişi ben dearada bir yapmış olmak için işte
Hem koca hasta ben de boğazlarım inmiş
Aaaa ben de seniii seniii![]()
Kisa mont daha spor durduğu için, uzun montun içinde kayboluyorsun diyoAaaaa niyee![]()
Sağolasın canmGeçmiş olsunn![]()
Bende kısa montun içinde dotume bakiyorlarmis gibi hissediyorum hepBenimki de uzun istemezilla kısa olacak
![]()