- 25 Ağustos 2019
- 61.136
- 114.147
- 698
- 30
Sen iiyii oll benim kara dutumm ooyyyAman s.ktr et
Buara ellerim çok kuru yüzümde nemlendirici sürüyorum ama pek fayda etmiyor gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen iiyii oll benim kara dutumm ooyyyAman s.ktr et
Ooyyy kuzum dilediğinde yaşatsın Rabbim sana Yerim senin kıskançlığınıŞuan olmayan çocuklarımı anneme yollayıp kafa dinleyesim geldi, kiskanclikta son nokta
Zrytin yağı sür canumSen iiyii oll benim kara dutumm ooyyy
Buara ellerim çok kuru yüzümde nemlendirici sürüyorum ama pek fayda etmiyor gibi
Oda çok vıcık vıcıkk olurr kremi bile zor surüyom hiç sevmemZrytin yağı sür canum
Gezdim bebeemm ayaklarim ağrıyo hatta Uzattim Gönül Dağı na bakiyorummVayyy hanımmm yavv pazara falan iyi gezmişsindirr artıkk
yağlı güreşe çık demedim. Azıcık limon sık bi kaç damla yağ yeterOda çok vıcık vıcıkk olurr kremi bile zor surüyom hiç sevmem
Ooyyy kuzum dilediğinde yaşatsın Rabbim sana Yerim senin kıskançlığını
Heee tamamm hahahahah güreşe çıkayiimm pampaaaaa iyi olur belkiii heryerime süreeemmm p.rn.cu karılar gibiiyağlı güreşe çık demedim. Azıcık limon sık bi kaç damla yağ yeter
Bende ona bakıyorumm kızz ama bugün pek hüzünlü birşeyler yok gibi totonda ağrıyomu çok yürümektenGezdim bebeemm ayaklarim ağrıyo hatta Uzattim Gönül Dağı na bakiyorumm
Totom iyi ya sade bacaklarim tutulmus Uzun zamandir fiiikk fiikk gezmiyodummBende ona bakıyorumm kızz ama bugün pek hüzünlü birşeyler yok gibi totonda ağrıyomu çok yürümekten
Heee tamamm hahahahah güreşe çıkayiimm pampaaaaa iyi olur belkiii heryerime süreeemmm p.rn.cu karılar gibii
Sakaa leee
Öyle de olunca tabii yarın dahada ağrıyacakk biraz benim olsaa belim tutulmuştu totom ağrımıştıTotom iyi ya sade bacaklarim tutulmus Uzun zamandir fiiikk fiikk gezmiyodumm
Bu kadar gezmek iyi degilmiş demekki Gaza geldim o gazla her yeri gezmiş bulundumÖyle de olunca tabii yarın dahada ağrıyacakk biraz benim olsaa belim tutulmuştu totom ağrımıştı
Iyi yaptınn gerekenn ne varsa almışsınnn zateeennnBu kadar gezmek iyi degilmiş demekki Gaza geldim o gazla her yeri gezmiş bulundum
Onu kaçırdım ben hahahahahaha manyak bu selami yavvKolonyadandır yüzünü yikadi resmen Geçicidir o
Hiç sorma yavvv ama çok komikOnu kaçırdım ben hahahahahaha manyak bu selami yavv
Şimdi ne durumda göstermedilerHiç sorma yavvv ama çok komik