yokyokk kuzuu çeksede yapamamm zaten sonra geçiyorrbak ben sorucaktım dedim jou hamiş canı falan çeker diye yazmadım
yok canım bi yemeyle almamışsındır yayokyokk kuzuu çeksede yapamamm zaten sonra geçiyorr
ama dün içli köfte yedim bugün 500 gram almışım hemenn dahada kapadım ağzımı oldum1 kilo almış oldum resmen
ben hemenn alırım kilo yaa yağlı kızartma bide oluncayok canım bi yemeyle almamışsındır ya
Sondaki yalar yutarımdan sonra bende kayış koptuben sanaaa salarımm bi güzell merak etmee senii
içinii öperiimm ben seni yokyokk yalarr yutarımmm
ama amaaa nideeeennnnnnnnnnnnnnnn
Dut mu hamiş kalacakmışkarı-koca arasında girme joum bak onlar iyi olur sen pıçaklayan olursun dut güzelce halleder o işi sonra hamiş hamiş sana don getirmekle uğraşmayalım
Bi tahrik oldun demiSondaki yalar yutarımdan sonra bende kayış koptu
seviyorumm seni napıyimmmSondaki yalar yutarımdan sonra bende kayış koptu
işteyim canım vakit geçirmece sen napıyorsunmavikelebek34 napiyosunnnn
afiyet olsun canımBende geldimmmm yaptım geldimmmm
çılgın garuuu senii yesunn emiiiiiiiiiiiii ooyyy okyumm benim yaa
napıyoo beni uşaklarummm
hoşgeellldiiinnnnnnnnnnnnn ne güzell sunumdur böyleBende geldimmmm yaptım geldimmmm
Coook severim kuzum yaaa fazla ozenemdim ama olsun artıkhoşgeellldiiinnnnnnnnnnnnn ne güzell sunumdur böyle
afiyet bal şeker olsunnnnnnnnnnn
olsunn aceleyle hızlı hızlı etmissindirr ondandırr ama ben beğendiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmCoook severim kuzum yaaa fazla ozenemdim ama olsun artık
Merhaba bitanem. Hava güzel olunca iki gündür yürüyüşe çıkıyorum. Haftaya yağmurlar geliyormuş. Sen kahve icmezdin yanlış mı gördümElhan @ASSOSyal @HeLLaa D u t @karamel Latte bebeklinick bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @NoskingMi-Ok Yun
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee
aaaa ablaaa iyi ettin yürüşş vallahaaaMerhaba bitanem. Hava güzel olunca iki gündür yürüyüşe çıkıyorum. Haftaya yağmurlar geliyormuş. Sen kahve icmezdin yanlış mı gördüm
Günde bir tane kahve mutluluk verir. İyi yapmışsın. Minel de alışsın genç kız olduğunda yabancılık çekmezaaaa ablaaa iyi ettin yürüşş vallahaaa
içerdimm hergünde hamile kaldığımdan berii kahveden iğrenmeye başladımm aslında bugünde içiyim dedim bi miktar iyi geldi
evett dimi ablaaa ama midemi de yakıyorr tabii pek içemiyorum yarıyı bıraktım hattaaGünde bir tane kahve mutluluk verir. İyi yapmışsın. Minel de alışsın genç kız olduğunda yabancılık çekmez
O işler bitti gibi bişi ben deBi tahrik oldun demi
Şimdi akşamı iple çekiyorsundur, yazık
Aaaa ben de seniii seniiiseviyorumm seni napıyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?