Bitaneemm senin sunumunu yirim@ElhanASSOSyal Minnosprenses D u t @karamel Latte @kedilinick bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly ManorCemoos @Simurgp @Migim @Lavinia_84 @Nosking Mi-Ok Yun
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee
öyle yapıyorum zaten alışık olmayınca önceki işlerimde hep çalışıyordum burda alıştım tabi cumartesileri yatmayaBeniim güzel mavişimmm son 2 saat kaldıı tabii senin için çok bile olurr bi de haftasonu
sen bana takılll geçsin zamannn
Aynen kuzumooyyy minnoşumm havanınn güzelliğini kaçırma tabii ne iyi ettinnn dışardada içersin kahve şimdiii
yeeee sunumumuuu sosyyooommmm sağoll aşkom beraber olsunBitaneemm senin sunumunu yirimafiyet olsun bal
eevett yaa bide cumartesileri çok başka oluyorr tekmisin bi de işyerindeeeöyle yapıyorum zaten alışık olmayınca önceki işlerimde hep çalışıyordum burda alıştım tabi cumartesileri yatmaya
oyyy sne keyfini çıkarrrAynen kuzumbiraz gezip eve geçicem
ooyyyy bakkk alıntı etmedii gene yoksa göremiceğidim bunuSEn böle yaparsan ben gidemem gidemezsem kahve yapamam ki
yok canım tam kadro burdayızeevett yaa bide cumartesileri çok başka oluyorr tekmisin bi de işyerindeee
aa genelde bitek senin mi tatil oluyo normalde cumartesii yoksa herkesemi öyle bi gün tatil verildiiyok canım tam kadro burdayız
Bende kahve iccem napim oturuyorum beybitomyeeee sunumumuuu sosyyooommmm sağoll aşkom beraber olsun
napıyinnnn
@ElhanASSOSyal Minnosprenses D u t @karamel Latte @kedilinick bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
Kocişim çalışıyor canım yarginin tekrarı var yataktan kalkmadan onu izliyorum@ElhanASSOSyal Minnosprenses D u t @karamel Latte @kedilinick bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
Eki Görüntüle 2997216
bendee oturuyemm 5 buçukta yemek yiyecemmm vitaminimi içicem ardından ondan sonra naparım bilmemmBende kahve iccem napim oturuyorum beybitom
Kahvenin yanındaki teyze gibiyim heryerim sölpümüş zorla gülümsemeye çalışan menet Bi garı@ElhanASSOSyal Minnosprenses D u t @karamel Latte @kedilinick bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee mavikelebek34 @madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
Eki Görüntüle 2997216
yok canım cumartesi işyerimiz kapalı olursada gelen mesai yapıyoraa genelde bitek senin mi tatil oluyo normalde cumartesii yoksa herkesemi öyle bi gün tatil verildii
çok tatlı minnoş değil mi amaKahvenin yanındaki teyze gibiyim heryerim sölpümüş zorla gülümsemeye çalışan menet Bi garı
Afiyet olsun sana minnoş
O minnoş da ben değilçok tatlı minnoş değil mi ama
huhuuvvvvvv baaahhh yaaa şuan canım istese bile veririmm kocişeeeKız JouHormonların tavan yaptığı ayda mısın Kocişlerin koynunu ne karıştırıyon
Afiyet bal şeker olsunKızçen doğunca sorucam sana kahve keyfisini. İç sen iç şimdi
benimkideee yarımsaat önce gittii işe gece 12 de anca geliirrKocişim çalışıyor canım yarginin tekrarı var yataktan kalkmadan onu izliyorum
Kahve mis gibi afiyet olsun
Şu evi temizleseler kalkmam yerimden gerçi yine kalkmiyorum ama ev isyandabenimkideee yarımsaat önce gittii işe gece 12 de anca geliirr
ooyyy izlee bakalımmm yargıcıımmm
beraberr olsun cemoosummm
huhuuvvvvvv baaahhh yaaa şuan canım istese bile veririmm kocişeee
hahahahah doğsun heleee gecelerii saçlarım elektrik çarpılmışa döncekk resmenn
ama içeriim benceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?