- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.863
- 598
Evet kuzum geldik eşimleAaa gittinmi ailenee
Oohh ya çok severim içli köfte. Bende 10tane lahmacun ettim aşirii canim cekti2 saattir içli köfte ettim canım çok çektiii
Kıymam az vardı dedim edem 3 5 tane oldu 9tane
Oooo iyi tadınızı çıkarınEvet kuzum geldik eşimlebikac gün oldu, burdayiz
Yaaa süper iyi gelmiş bakkkOohh ya çok severim içli köfte. Bende 10tane lahmacun ettim aşirii canim cektiİştahim geldi kendine artik
Napalim kız ben herşeyi evde yapiyom daha lezzetli oluyo ve bedavaya geliyo sankiYaaa süper iyi gelmiş bakkk
Lahmacunn ooo hayırlı işleerrr yaaavvv
Ayyy evettt bende öylee yaaa evdeki daha sağlıklı hemNapalim kız ben herşeyi evde yapiyom daha lezzetli oluyo ve bedavaya geliyo sanki
Ben aşk mantık intikam izliyoreeeeNerde bu grup beeeehhh tatile mi çıktınız
Ooo aşka kuşkoo işleriiBen aşk mantık intikam izliyoreeee
Hahahaha öyle oldu aşkomm sağoll bitanemOoo aşka kuşkoo işleriiHadi iyi izlemeler aşkoooo
Offff harikaaaElhan ASSOSyal Minnosprenses D u t karamel Latte bebeklinick bir mucizee Fatmazell PlutonMerkez Morrmeneksee mavikelebek34 Madammor BlueBerry4268 Noisy Girl Demetria Ecemhasan35677
Karpuzlu araba Cemoos Simurgp Wilma11 Lavinia_98 Nosking Mi-Ok Yun
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee
oooo bugün epeyy güzel hain iş etmissinizzzzOffff harikaaaafiyet olsun kuzumm bende işlerimi bitirdim temizlik yaptım çamaşır astım topladim yemekleri yaptım hazırlandım arkadaşıma gidiyorum siz ne yapıyorsunuz bakalım
İyi yaptın kuzucugum bende yaklaştım arkadaşa kahve yapıyım geliyorum sohbetlereoooo bugün epeyy güzel hain iş etmissinizzzz
bende kocişi işe yolladım az önce dedim kahve içemm bizimm kuzucuklara selam verem dedimmm
Afiyet olsun canım ben yürüyüşteyim hava güzelElhan ASSOSyal Minnosprenses D u t karamel Latte bebeklinick bir mucizee Fatmazell PlutonMerkez Morrmeneksee mavikelebek34 Madammor BlueBerry4268 Noisy Girl Demetria Ecemhasan35677
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
o zamannn sana şööööööyylleeeeee güzellll bi öpücüüükkkkİyi yaptın kuzucugum bende yaklaştım arkadaşa kahve yapıyım geliyorum sohbetlere
ooyyy minnoşumm havanınn güzelliğini kaçırma tabii ne iyi ettinnn dışardada içersin kahve şimdiiiAfiyet olsun canım ben yürüyüşteyim hava güzel
afiyet olsun canım bende az önce çay içtimElhan ASSOSyal Minnosprenses D u t karamel Latte bebeklinick bir mucizee Fatmazell PlutonMerkez Morrmeneksee mavikelebek34 Madammor BlueBerry4268 Noisy Girl Demetria Ecemhasan35677
Eki Görüntüle 2997216
Beniim güzel mavişimmm son 2 saat kaldıı tabii senin için çok bile olurr bi de haftasonuafiyet olsun canım bende az önce çay içtimiçimin başındayım hiçbir yere gidemedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?