benim eşim de AntepliBen Karşiyaka' da okudum tatlım. Sanırım o yıllarda siz dünyada yoktunuzAntebin yerlisiyim.
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim de AntepliBen Karşiyaka' da okudum tatlım. Sanırım o yıllarda siz dünyada yoktunuzAntebin yerlisiyim.
![]()
En sevdiğin kıyafetlere giremedigin dolapta giyecek kıyafet bulamadığın zaman olabilir.Kirilma noktam neresi acaba.![]()
Antep gelinibenim eşim de Antepli![]()
eveeet çokta gitmek istediğim yerlerdendir. inşallah bu sene kısmet olursa gitmeyi düşünüyorumAntep gelini![]()
İnşallah kısmet olur. Gidince iyi ki demeni dilerim ozocum.eveeet çokta gitmek istediğim yerlerdendir. inşallah bu sene kısmet olursa gitmeyi düşünüyorum![]()
oranın yemeklerini yemem bile iyi ki dememe yetecektirİnşallah kısmet olur. Gidince iyi ki demeni dilerim ozocum.![]()
Of of gitmeden iki üç kilo zayıfla yer aç ... gönül rahatlığıyla her şeyin tadına bak canım.oranın yemeklerini yemem bile iyi ki dememe yetecektir![]()
bunların çoğunu kayınvalidem sağolsun yapıyor ve o kadar lezzetli yapıyor ki ba yı lı yo ruuumOf of gitmeden iki üç kilo zayıfla yer aç ... gönül rahatlığıyla her şeyin tadına bak canım.
Patlıcan kebabı
Lahmacun
Kuru dolma
Yuvalama
Her çeşit mezeleri
Nohut dürümü
Baklava
Hasır künefe (hele bu var ya müthiş bir lezzet)
hayırlı cumalar canım
Günaydın cümleten hayırlı cumalar
Napiinn maviiiişhayırlı cumalar canım
Menekşoomm aminnn kuzummGünaydın cümleten hayırlı cumalar
Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle kızlar![]()
Hayırlı cumalar can can
Hahahahaha dutun topiğii kuzuuHayırlı cumalar can can
Bura nere kim toplaşıyor noluyor![]()
hayırlı cumalar bebekimmmm
Oooo iyiymişHahahahaha dutun topiğii kuzuu
Konunun ismi öyle oldu
Miss gibi toplaşak işte herkes bir![]()
Oooo iyiymiş![]()
cuma cuma sinirlerimi zıplatıyorum joum ya kargosu ayrı müşterisi ayrı günaha sokuyorlar beni sen napıyonNapiinn maviiiiş