- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.864
- 598
Gobisin çıktıysa sarilmayalim
Bebek sıkışmasın arada
Uff ben daraldim ta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gobisin çıktıysa sarilmayalim
Ben diyet işine girince stres oluyom kilo verym derken aliyorumGrup halinde sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz canım. İki takım birbiriyle yarışıyor. Ayrıca iki arkadaş ikimiz birbirimizle yarışıyoruz.
Vücudun ihtiyacı yok onlara tatlım. Çok şey kaybetmiş sayilmazsin yememekle. Boş kalori bizimki alışkanlıkVallahaa ablaa senin o saydıklarinı ben hiçbirini yemiyorumm sanırim ondan kilo almadım![]()
Tek başına stresli grup halinde güle eğlene iyi oluyor.Ben diyet işine girince stres oluyom kilo verym derken aliyorum
AbbooouvSen bizdensin tatlım. Yeşilova' yi çok iyi bilirim. Sınıfımdan bir rafik vardı. Bademci sokakta otururdu. Sokaktan geçerken kalbim gürp gürp atardıŞahinbey İlkokulunun yakınında oturmuştuk bir dönem.
![]()
Grupla da denedim bı ara Herbalife kullandım onun grupları vardı onda da veremedim istikrar yok bende nefsime bı yere kadar hakim olabiliyorumTek başına stresli grup halinde güle eğlene iyi oluyor.![]()
Çok amiinn kuzucum, bomba gibi geliyorumArtık kpss senden korksun![]()
Yeee beniiOyyyy pekte güzel sarılır bu kız yaaaa yiyecemmmm![]()
Oyyyy pekte güzel sarılır bu kız yaaaa yiyecemmmm![]()
He ya o zamanlar platonikti aşklar.Abbooouvçocuglug aşgı deyn he
Hahahahaha vallahaaa o sana tekmee atarrrGobisin çıktıysa sarilmayalim
Bebek sıkışmasın arada
Uff ben daraldim ta
Aynenn drumda sağlıklı beslen düzenli ye dedii hep hepte öyle ediyorummVücudun ihtiyacı yok onlara tatlım. Çok şey kaybetmiş sayilmazsin yememekle. Boş kalori bizimki alışkanlık![]()
Evet ablacım şimdilik almira minel
He ya o zamanlar platonikti aşklar.![]()
Herkeste istikrar vardır yavrum. Öyle bir noktaya geliyorsun ki ben bu vücudu istemiyorum diyorsun kırılma noktası oradan başlıyor. Sebze proteini düzenli saatlerde hayatına alırsan aç kalmıyor vücut .O zaman ipleri eline alıyorsun.Gru
Grupla da denedim bı ara Herbalife kullandım onun grupları vardı onda da veremedim istikrar yok bende nefsime bı yere kadar hakim olabiliyorum
İşte teyze anne yarısıHahahahaha vallahaaa o sana tekmee atarrr![]()
Eve ablacımm öyleAlmira çok güzel. Minel de sanırım inci tanesi.
Ben de o kaygısız dertsiz başlardan istiyorum.ben eski zamanları çok özlüyom ablam yaa . Yine de en güzel zamanlarımızmış çocukluk yıllarımız. Tek derdimiz ders çalışmak kardeş avutmakmış.
Evett teyzoşuuİşte teyze anne yarısı
O yüzden anneyi tekmeleyen teyzeyi de tekmeler aferin kızıma![]()