- 9 Ekim 2021
- 6.023
- 12.395
- 198
- 29
Hayırlı Cuma’lar
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı Cuma’lar
iyiyim kuzumm. son iş günüm yani malum cumaCanuummm işkolik abidemm nasılsın![]()
Bızım ds grubu geldi aklıma sweetOooo iyiymiş![]()
VallaBızım ds grubu geldi aklıma sweet
Hani bir türlü toplanamadıgımız
kalacak menekşem ama o şanslı kişi kim bilmiyorumJou iyim canım no sıkıntı
sen nasılsın
mavikelebek34 sakin ol şampiyon bir gun artık orda bırı elınde kalacakta kım
![]()
Terbiyesuzlerrrrr utanmazzlaaarrrrrrrr püüüücuma cuma sinirlerimi zıplatıyorum joum ya kargosu ayrı müşterisi ayrı günaha sokuyorlar beni sen napıyon
KuzummHayırlı Cuma’lar![]()
aynen ya sabırlı biri de değilim ama yine iyi tutuyorum kendimiTerbiyesuzlerrrrr utanmazzlaaarrrrrrrr püüüü
Hem cuma ederler hem pazartesi
BebeğimKuzumm![]()
Bebiş iyi kuzu yaa neolsun arada tekmeliyoda bugece pek güzel uyuttu benii sıpa uyuyim diyemi tekme atmadı neiyiyim kuzumm. son iş günüm yani malum cumasen nasılsın bakayım bebişimiz nasıl?
hava buz gibi çıkma yataktanBebiş iyi kuzu yaa neolsun arada tekmeliyoda bugece pek güzel uyuttu benii sıpa uyuyim diyemi tekme atmadı ne
Hala yataktayım yuvarlanıyorummmm![]()
Hahahahaah ayyy mavişe diyişine güldüm vallaha çok doğruuuJou iyim canım no sıkıntı
sen nasılsın
mavikelebek34 sakin ol şampiyon bir gun artık orda bırı elınde kalacakta kım
![]()
Yerimm senii napıyorsun nerelerdesin şuanBebeğim![]()
Çünkü Mesajda devam etseydik en son artık benımde hamıle kalacamdan korktumVallamesajda da olmadı
![]()
Sende mübarek gun fılan dınleme dırekkalacak menekşem ama o şanslı kişi kim bilmiyorum![]()
bak cuma mübarek gün haftanın son günü bi dur dimi beni çıldırtmaya ne gerek var
![]()
Ahahhaahh valla kızlar da korktu kaçtıÇünkü Mesajda devam etseydik en son artık benımde hamıle kalacamdan korktumgrubu actık herkes sırayla gebe kaldı masallah yaa sıra bana gelecek dıe korktum artık
Sende mübarek gun fılan dınleme dırekyapıstır gıtsin
![]()
Aboovvvv ahanda böyleyiimmhava buz gibi çıkma yataktan![]()
Neyse bundan sonra korkacağım birsey kalmadı sanırımAhahhaahh valla kızlar da korktu kaçtı![]()
Iş demek sabır demek ya zaten hepaynen ya sabırlı biri de değilim ama yine iyi tutuyorum kendimi
Benim aklimın ucuna gelmezdiii biNeyse bundan sonra korkacağım birsey kalmadı sanırım![]()