- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
O değil beyni tersten isliyo belli hele tanışmaya resmen çocuk uydurmuş belki de çocuktuTamam tamam gördüm bundan sonra kimsenin tanışma hikayesini dinlemeyin aman dikkat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O değil beyni tersten isliyo belli hele tanışmaya resmen çocuk uydurmuş belki de çocuktuTamam tamam gördüm bundan sonra kimsenin tanışma hikayesini dinlemeyin aman dikkat
Bilemem artıkO değil beyni tersten isliyo belli hele tanışmaya resmen çocuk uydurmuş belki de çocuktu
Valla çocuk mu gay mı deli mi bilmem çok pis oltaya geldikBilemem artık
Birde başka takıntılar var birşey düzgün yazarsın begenmezler beyinleri soluk borularındaValla çocuk mu gay mı deli mi bilmem çok pis oltaya geldik
He kız neyse ki sonradan gitti sonraki sohbetlerimiz baya dedikoduluydu ya iyi ki görmedi yoksa abooo ne dedikodular dinlerdik onlar dimi kızzz athena MinnosprensesValla çocuk mu gay mı deli mi bilmem çok pis oltaya geldik
Ay duydum şok olduuumChocolita theknack erkekmiş coko duydun mu
Noldu kiiiBirde başka takıntılar var birşey düzgün yazarsın begenmezler beyinleri soluk borularında
He kız neyse ki sonradan gitti sonraki sohbetlerimiz baya dedikoduluydu ya iyi ki görmedi yoksa abooo ne dedikodular dinlerdik onlar dimi kızzz athena Minnosprenses
Tesellilere doymadık renksiiiiizE karnini falan cekip atiodu ? Anlik resim gibi, ruh hastasi mi bu? Bebegine giyecek besik vs seciodu????
Sorma uzulduk bi de onun adina..Tesellilere doymadık renksiiiiiz
Belki de psikolojik rahatsızdı gülümTesellilere doymadık renksiiiiiz
Ama son yaptığıklarindan sonra bende de tedirginlik oluşmuştu. Erkek olduğundan değilde tuhaf olduğunu düşünmüştüm. Hatta gitmesi çokta umrumda olmadı. Renksizin profilinde de uzamisti bir muhabbetler orada o şekilde düşünmeye basladimBelki de psikolojik rahatsızdı gülüm
Dün biri yazmış 31 yaşında işte evlenmiş kocasına demiş ben çocuk istemiyorum filan adam korunuyomus bu kadın hamile kalmış zaten yeni acmisti yazmis karnimda bir tümör taşıyorum aldırmak istiyorum filan bende görünce konuya yazmıştım ki anlarım istemeyebilirsiniz doğacak çocuğunuzu ama tümör benzetmesi ve aldırmak istemeniz biz yıllarca emek verip bu yolda harcadigimiz her sekilde ki çaba için çok ağır değil mi tümör lafı filan . Herkes beğenmiş ama birtanesi beğenmemiş ..hatta konu sahibi özür diledi çok haklısınız ağır oldu vs . Ama ne kötü bir laf var ne bişey. Zaten dün ölüyordum ruhum daralmış günler yaklaşmış.korkularim umutsuzluk kaplamıştı onu da görünce daha kötü oldum Allah'ım biz bu kadar çabalarken isterken niye bize nasip etmiyorsun diyeNoldu kiii
Karısının olmasın o göbek mobekTesellilere doymadık renksiiiiiz
Rabbim hak edene versinDün biri yazmış 31 yaşında işte evlenmiş kocasına demiş ben çocuk istemiyorum filan adam korunuyomus bu kadın hamile kalmış zaten yeni acmisti yazmis karnimda bir tümör taşıyorum aldırmak istiyorum filan bende görünce konuya yazmıştım ki anlarım istemeyebilirsiniz doğacak çocuğunuzu ama tümör benzetmesi ve aldırmak istemeniz biz yıllarca emek verip bu yolda harcadigimiz her sekilde ki çaba için çok ağır değil mi tümör lafı filan . Herkes beğenmiş ama birtanesi beğenmemiş ..hatta konu sahibi özür diledi çok haklısınız ağır oldu vs . Ama ne kötü bir laf var ne bişey. Zaten dün ölüyordum ruhum daralmış günler yaklaşmış.korkularim umutsuzluk kaplamıştı onu da görünce daha kötü oldum Allah'ım biz bu kadar çabalarken isterken niye bize nasip etmiyorsun diye
AynenRabbim hak edene versin
Bende şok oldum canım bendeAy duydum şok olduuum
Ahahahah heya daha ben üzüldüm üyeliğini pasifleştirdi diyeHe kız neyse ki sonradan gitti sonraki sohbetlerimiz baya dedikoduluydu ya iyi ki görmedi yoksa abooo ne dedikodular dinlerdik onlar dimi kızzz athena Minnosprenses
Ay bir sen mi üzüldünne güzel senaryo yazdı amaAhahahah heya daha ben üzüldüm üyeliğini pasifleştirdi diye
Ben baktım değişik bir adım geride duruyordum ama ilk hallerini bilmiyorum tabi neyse sıkma canını senAma son yaptığıklarindan sonra bende de tedirginlik oluşmuştu. Erkek olduğundan değilde tuhaf olduğunu düşünmüştüm. Hatta gitmesi çokta umrumda olmadı. Renksizin profilinde de uzamisti bir muhabbetler orada o şekilde düşünmeye basladim