- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Ahahahah ben ne yapayım peki ben ne yapayım neler anlattı bize de inandıkAnaaa neler olmuş kızzz kaçırdım yaaşok oldum erkekmiymiş normal değildi ya ben çok ısınamamıştım hani buranın düzeni bozulmasın diye şeetmiyordum eğer bayansa da Allah yardımcısı olsun ne diyelim bu benim burada ikinci kandırılışım az buz bi güvenim kalmıştı onu da kk nın zalımları çalacak
Ne anlattı ki minnoşum . Ne diyodu nasil biriydiAhahahah ben ne yapayım peki ben ne yapayım neler anlattı bize de inandık
Atım sana canımNe anlattı ki minnoşum . Ne diyodu nasil biriydi
Tıklıyom açılmadı bacım . Keşke bir goreydim ne paylaştığını . O değil zaten bana çok garip geliyo su cinsellikte konu açanlara da kesin katılmıstir.bir erkek ne konuşur burda
EvetTıklıyom açılmadı bacım . Keşke bir goreydim ne paylaştığını . O değil zaten bana çok garip geliyo su cinsellikte konu açanlara da kesin katılmıstir.bir erkek ne konuşur burda
Kuzum burada kimliğin ile ilgili detaylı bilgi verme resimlere de dikkat et sonuçta hepimiz kimseye anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burada aman dikkatBen o kişiyi görmedim ama keşke fotomuz çalınmasa kendi fotomuzu koyarız da işte birde tanıdık arklar filan çıkar ben tüp bebek aşılama yaptırdıgimi kimseye dediğim.yok
Kızz ne anlattı hele at bakim bana daAhahahah ben ne yapayım peki ben ne yapayım neler anlattı bize de inandık
Okudum attıklarını resmen saçma sapan senaryo yazmış
Bende istiyomOkudum attıklarını resmen saçma sapan senaryo yazmışve salakça olduğu belli
O birşey değil birşey olmazBanlanmak istemiyom
Sen attiysan gerek yok birden banlarlarO birşey değil birşey olmaz
Aynen canım dikkat etSen attiysan gerek yok birden banlarlardaha yeni pro olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?