- 18 Kasım 2020
- 20.564
- 49.631
- 548
Keşke açıklama yapmasalar bu konu hakkındaSöylentiler o yönde kimi üyelerde kadındı ama takıntılı deli biriydi diyolar
Yaa benim doğum günüm de 27 Ekim. Ay hadi inşallah kazasız belasız atlatırsınız inşallah16-17 Ekim kısmetse canım
Dur atım ekran sanaNe demişti ki
İnsallah canım şu pandemi geçsede iki oynayabilsek ne hayal kurardık şöyle düğün yaparım böyle yaparım şimdi düğün bile yapamayabilrimYaa benim doğum günüm de 27 Ekim. Ay hadi inşallah kazasız belasız atlatırsınız inşallah
Pandemi geçmez yaaİnsallah canım şu pandemi geçsede iki oynayabilsek ne hayal kurardık şöyle düğün yaparım böyle yaparım şimdi düğün bile yapamayabilrim
Bu hikaye de yanan biz mi olduk dersinEvet banafa inandırıcı gelmedi ama hayal perest gibi geldi ama ne biliyim inandım
Ya bende çok oynamam ama o ortam başka oluyor ya sevdiklerin senin için geliyor falan anı iştePandemi geçmez yaaama ben düğün sevmem hep derdim ki keşke sadece bir nikah ile evlensem derdim sanırım gerçek olacak
Ahahahah vallah öyle olduBu hikaye de yanan biz mi olduk dersin
AA ben çok oynarımYa bende çok oynamam ama o ortam başka oluyor ya sevdiklerin senin için geliyor falan anı işte
Ben çoko ya üzülüyorum yaa geçmişte de başına böyle bir durum gelmiştiAhahahah vallah öyle oldu
Benim nişanlım oynayın çok sever tam tersidir yapacağız ama kına antepte daha düğün salonu bakmadık ama düğün adanada olacak ordu evindeAA ben çok oynarımsanki gelin benmişim gibi oynarım ama süreç çok yorucu geliyor
Evet ya ben theknack coko sayesinde tanıdımBen çoko ya üzülüyorum yaa geçmişte de başına böyle bir durum gelmişti
Zaten 1 saat izin veriyorlarBenim nişanlım oynayın çok sever tam tersidir yapacağız ama kına antepte daha düğün salonu bakmadık ama düğün adanada olacak ordu evinde
Evet kişi sayısında sinirli benim sülale kalabalık ne yapacağım bilmiyorum babamlar 11 annemler 10 kardeş kuzenler yengeçler vs ne yapıcam bilmiyorumZaten 1 saat izin veriyorlar
Bende bir konu açmıştı oradan tanıyıp profiline dahil olmuştumEvet ya ben theknack coko sayesinde tanıdım
Aman yaa sağlık olsunEvet kişi sayısında sinirli benim sülale kalabalık ne yapacağım bilmiyorum babamlar 11 annemler 10 kardeş kuzenler yengeçler vs ne yapıcam bilmiyorum
Evet bende gördüm orada sonra coko ile baya iyiydi falan aman duygularımızla oynadı gitti işteBende bir konu açmıştı oradan tanıyıp profiline dahil olmuştum
Neyse ki bir götürüsü olmadıEvet bende gördüm orada sonra coko ile baya iyiydi falan aman duygularımızla oynadı gitti işte
Allah hepimizin yardımcısı olsunNeyse ki bir götürüsü olmadıbence psikolojik olarak biri çıkmazdaydı çünkü pek normal değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?