- 16 Aralık 2019
- 20.519
- 1
- 82.145
- 598
- 32
Söylentiler o yönde kimi üyelerde kadındı ama takıntılı deli biriydi diyolarOhaaa Başak erkek miymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylentiler o yönde kimi üyelerde kadındı ama takıntılı deli biriydi diyolarOhaaa Başak erkek miymiş
Olay ne olay??? Geldimmmathena lan olay var nerdesin
Hangi basak????? Knack mi???Ohaaa Başak erkek miymiş
O May gattAllah Allah yaa aslında hiçte öyle durmuyorduSöylentiler o yönde kimi üyelerde kadındı ama takıntılı deli biriydi diyolar
KaçırdınHangi basak????? Knack mi???
Iyi gideyim bariKaçırdın
Silmiş.geriKazen tam olarak ne paylaşmış ki
Eski heaaplarını falan siteden komple atmışKazen tam olarak ne paylaşmış ki
Valla ne yapacağımı bilemedim . Şok oldumSilmiş.geri
Kazen tam olarak ne paylaşmış ki
Kızlar 6 tane hesabını paylaştıSilmiş.geri
Ne diyosuuunnnEski heaaplarını falan siteden komple atmış
Valla şuan çok saskinimKızlar 6 tane hesabını paylaştı
Birinde farkındalık yapmak için kandirikci mesajlarını yazmıştı.. vs vsvvsvsvs
Ayy Melike ile bana özelden mesaj atmisti eşi ile nasıl tanıştıklarını anlatmıştı çok inandırıcı gelmemişti ama yine de olabilir dedim ve inandımBende valla ... kanka olduk mahmut la
OhaaaAyy Melike ile bana özelden mesaj atmisti eşi ile nasıl tanıştıklarını anlatmıştı çok inandırıcı gelmemişti ama yine de olabilir dedim ve inandım
16-17 Ekim kısmetse canımKız ekimin kaçında olacak düğün
Evet banafa inandırıcı gelmedi ama hayal perest gibi geldi ama ne biliyim inandımAyy Melike ile bana özelden mesaj atmisti eşi ile nasıl tanıştıklarını anlatmıştı çok inandırıcı gelmemişti ama yine de olabilir dedim ve inandım
Ne demişti kiEvet banafa inandırıcı gelmedi ama hayal perest gibi geldi ama ne biliyim inandım