- 16 Aralık 2019
- 20.519
- 1
- 82.144
- 598
- 32
Komple kapatmışlar galibaProfili kapalı theknack nın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komple kapatmışlar galibaProfili kapalı theknack nın
Ohaaaaa şokkkkKomple kapatmışlar galiba
Komple kapatmışlar galiba
Sen benle fena uğraşıyorsun bak ben proyum banlarimYa aşko sana takılıyorum
Evet erkek kiz trollcu bunlarErkekmiş mi ben orayı anlamadım
İnanamıyorum ya ama bize resim atmıştı o göbeğini profilde paylaştıydıErkekmiş mi ben orayı anlamadım
Resim bulmak zor degil ki.dunya resim var internetteİnanamıyorum ya ama bize resim atmıştı o göbeğini profilde paylaştıydı
Kızıyor musun gerçekten bu konuda yazmıyım rahatsız oluyorsunSen benle fena uğraşıyorsun bak ben proyum banlarim
Tövbe yarebbiEvet erkek kiz trollcu bunlar
Haklısın ama ne biliyim inanamadım yaResim bulmak zor degil ki.dunya resim var internette
Yoo kızmam niye kizayimKızıyor musun gerçekten bu konuda yazmıyım rahatsız oluyorsun
Herşeyeee şartsız inanmayın kızlar burda herşey olabilirHaklısın ama ne biliyim inanamadım ya
Ya işte erkekse neden burada anlamıyorum bu konuda biraz daha güvenlik önlemi alınmalı peki onun erkek olduğunu nasıl anlamışlarHerşeyeee şartsız inanmayın kızlar burda herşey olabilir
Tamam canım vallah ben takılıyorumYoo kızmam niye kizayim
a resim falan attıHerşeyeee şartsız inanmayın kızlar burda herşey olabilir
Ya erkek burda kaç yıllık kadın taklidi yapan üyeler çıktı atıldı.. ama çok üye var her türlü şey olabilir istisna..Ya işte erkekse neden burada anlamıyorum bu konuda biraz daha güvenlik önlemi alınmalı peki onun erkek olduğunu nasıl anlamışlar
Ya resim ne attığına bakıyorsunuz burda herkes netten bulup atabilirY
a resim falan attı