- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
Heya chom hava güzeldi çarşı pazar dolaşalım dedik.İyiyim bende canım napayım gezmelere gidilmisss
Ya vanin kurtuluşu imiş herkes bizim sahile doluştu ana baba gunuydu.. çok durmadık tenha yerlere gittik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heya chom hava güzeldi çarşı pazar dolaşalım dedik.İyiyim bende canım napayım gezmelere gidilmisss
Tadı ağır geldi baş dönmesi falan oldu. Ama belki sizin bünye daha sağlamdırHadi ya hiç mi oluru yok
tamam minnoş benıde yapSöyle minnos seni de yapsın
Ayy süperr harika afiyet şifalar olsun
Koyde yerdim arada yiyince sorun yokÖrdek yumurtası ağır gelmiyor mu ya? Biz bir ara ördek besledik ve yumurtasını yemiştik nedense bizi sarsmıştı
Kolay gelsin canımKızlar benim işim halen devam ediyo diye yokum kusuruma bakmayın e mi
Ben uyumadımda diğerleri yokHeyoooo uyudunuz mu kizlar
Sağ avuç içine başını koy çabuk uyursun canımBende uyuyamadım çocukları yatirdim kocisi yatırdım mutfagimi temizledim yatakta debeleniyorum şimdi
Evet canım nişanlıyımSen nisanlisin dimi Minnosprenses
Teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun, kısmetse ekimde olacakAllah tamamına erdirsin düğün ne zaman Allah'ın izniyle
Hepimizin yuvası sıcacık olsun hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı olsun canım iyi gecelerOmrunuz boyunca mutlu olursunuz inşallah tutmayayim ben seni belki uyursun cnm
Amin canım benim iyi gecelerHepimizin yuvası sıcacık olsun hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı olsun canım iyi geceler
İyi yapmışsınız canım bende annemdeydim orada dolandım biraz iyi geliyor insana..Heya chom hava güzeldi çarşı pazar dolaşalım dedik.
Ya vanin kurtuluşu imiş herkes bizim sahile doluştu ana baba gunuydu.. çok durmadık tenha yerlere gittik