- 16 Aralık 2019
- 20.519
- 1
- 82.140
- 598
- 32
Doğru lafKız
Heee ya tanımiyom zaten hicbirinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru lafKız
Evet ilk izlenimlerini alalim nasil bir his pro olmakKız
Cansın kuzum , latife yaptım gülmeye devam edelim diye . Allah gerçekten hepinizden razı olsun kaç gündür kendime geldim kafam.dagildi hepM Mevsim hep bahar kiz hayirli olsun la artik bizi tanimazsin
Oyy sen de oylesin ben de burada kafa dagitiyorum hep inanin hepinizi tek tek seviyorumCansın kuzum , latife yaptım gülmeye devam edelim diye . Allah gerçekten hepinizden razı olsun kaç gündür kendime geldim kafam.dagildi hep
Tamam tama sabah ben yaparım kahveni sen dinlenben cok yorgunum vallahi elım kalkmıyor. hıc oglumla mac yaptık belım kopti kopti
Sadece kırmızı başka biseyi yok kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun. Bişey diyecem olmaz etnik ayrımcılığa girer hemen dürterler beniEvet ilk izlenimlerini alalim nasil bir his pro olmak
Hhahha renk onemli degil bacim gel sarilalim hepimiz kardesizSadece kırmızı başka biseyi yok kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun. Bişey diyecem olmaz etnik ayrımcılığa girer hemen dürterler beni
Yerim sizi senin mantar ne alemde ya ? Sen dediğimi yap bak dikkat et uzamasin çok cins bişey o durum çünküHhahha renk onemli degil bacim gel sarilalim hepimiz kardesiz
İyiyim bende canım napayım gezmelere gidilmisssM Mevsim hep bahar iyim çok şükür canim bizde aynı isye bilindik
Cikoooom iyimm yaa sen nasılsın Eki Görüntüle 2815622
Esim arabayı gitti tee ileriye park etti kendisi fazla yurumesin diye benide yolun başında indirdi yürüyorum
S s s sen p p pro mu oldun fakürlüünn gözö kör ossunn
Canım benim darısı sizlere hiç bir farki yok ben zaten 1 senedir bunu kullaniyom saniyodum ki ülke dışı millet.pro hepS s s sen p p pro mu oldun fakürlüünn gözö kör ossunn
Şaka bi yana hayırlı olsun kırmıcıların
Reklam olmuyor dimi pro oluncaCanım benim darısı sizlere hiç bir farki yok ben zaten 1 senedir bunu kullaniyom saniyodum ki ülke dışı millet.pro hep
Tamam tama sabah ben yaparım kahveni sen dinlen
pro olunxa ne oluyor gız..Canım benim darısı sizlere hiç bir farki yok ben zaten 1 senedir bunu kullaniyom saniyodum ki ülke dışı millet.pro hep
pro olmayı bende istiyorum ama yaaS s s sen p p pro mu oldun fakürlüünn gözö kör ossunn
Şaka bi yana hayırlı olsun kırmıcıların
kimseyı bılmem ama ben cabuk banlanıyorumVallahi hepinizin arkasından birer kahve içerim banlanırsanız sakın gidip de kavga etmeyin içinizden sövün gelin
Mantar ne la?Yerim sizi senin mantar ne alemde ya ? Sen dediğimi yap bak dikkat et uzamasin çok cins bişey o durum çünkü
Amin canim sagolasin Allah huzurla saglikla oturmayi nasip etsinKızdar 9 dan sonra girerim misafir gelecek biz 1,5 sene önce ev aldık çok şükür Allah olmayana nasip etsin inşallah ev görmesine geliyorlarmış eve yetiştim bir kek çırpım görüşürüz inşallah