Afiyet olsun canımKizlar koyden amcam ufak ufak da olsa bisiler getirmis annem geldi simdi. 8 tane falan ordek tavuk koy yumurtasi, halamin bahcesinden toplayip yaptigi incir receli(deli gibi sevmeme ve kemalpasa yer gibi tatli niyetine lop lop gomdugum bir recel olmasina ragmen ucundan tadina baktim) , ev yapimi penir ve tarhana ile fasulye getirmisyarin sabah kahvaltida koy yumurtasi vaaar cocuklar yerse tabi
Söyle minnos seni de yapsınpro olmayı bende istiyorum ama yaa
Ayy süperr harika afiyet şifalar olsunKizlar koyden amcam ufak ufak da olsa bisiler getirmis annem geldi simdi. 8 tane falan ordek tavuk koy yumurtasi, halamin bahcesinden toplayip yaptigi incir receli(deli gibi sevmeme ve kemalpasa yer gibi tatli niyetine lop lop gomdugum bir recel olmasina ragmen ucundan tadina baktim) , ev yapimi penir ve tarhana ile fasulye getirmisyarin sabah kahvaltida koy yumurtasi vaaar cocuklar yerse tabi
Minnoş hayır kapısı mıSöyle minnos seni de yapsın
Ayy süperr harika afiyet şifalar olsun
Ben miSöyle minnos seni de yapsın
Ayy süperr harika afiyet şifalar olsun
Ben buradayım canımNerdesiniz kızlar yaaa pek bi sessiz buralar
Nasılsın gülüümBen buradayım canımdiğerleri yok
Bende geldim bende.. telefon var şuan elimde.. kızları çağırmak isterim.. nickleri yok dilimde..Ben buradayım canımdiğerleri yok
Güzel olduu haaaBende geldim bende.. telefon var şuan elimde.. kızları çağırmak isterim.. nickleri yok dilimde..Hehwh böyle uydu
Ördek yumurtası ağır gelmiyor mu ya? Biz bir ara ördek besledik ve yumurtasını yemiştik nedense bizi sarsmıştıKizlar koyden amcam ufak ufak da olsa bisiler getirmis annem geldi simdi. 8 tane falan ordek tavuk koy yumurtasi, halamin bahcesinden toplayip yaptigi incir receli(deli gibi sevmeme ve kemalpasa yer gibi tatli niyetine lop lop gomdugum bir recel olmasina ragmen ucundan tadina baktim) , ev yapimi penir ve tarhana ile fasulye getirmisyarin sabah kahvaltida koy yumurtasi vaaar cocuklar yerse tabi
Bizim misafirler kalkmadı yaNasılsın gülüümkızlar uyuyana kadar vaktim var sonra herifin yanına vınnnnn...
Hmmm ben hiç yemedimÖrdek yumurtası ağır gelmiyor mu ya? Biz bir ara ördek besledik ve yumurtasını yemiştik nedense bizi sarsmıştı
Bizim misafirler kalkmadı ya
Var tabi yasak olmaz mı çok yakımızıda karakol var vallah anlamadım kalkın gidinde diyemedikSizin orda yasağ yoğ mu ... adresi ver ihbarbedim
Bir dost adı altında ihbar etVar tabi yasak olmaz mı çok yakımızıda karakol var vallah anlamadım kalkın gidinde diyemedik
Ben yedimHmmm ben hiç yemedim
Hadi ya hiç mi oluru yokBen yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?