- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Midem bulandı ama bu aynen türk kahvesi bazen midemi bulandırıyo yani hamilelikle ilgisi olacağını sanmam bacıNiye kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem bulandı ama bu aynen türk kahvesi bazen midemi bulandırıyo yani hamilelikle ilgisi olacağını sanmam bacıNiye kız
Ne yapacaksın yemeğeBende bi yemek telaşına düşeyim
yapın için kızlar içelim orta şekerli.İçelim kızlar nerede ki athena Catlak-kurabiye @Niloyatospikk @H M @_HALLEY_ M Mevsim hep bahar Polo33 @Chocolita @LaRisaCca geldin mi Kız D u t Efenin_Annesi
Bir kerede kendin yap beyapın için kızlar içelim orta şekerli.
Yeşil fasulye yapcamNe yapacaksın yemeğe
Hiç sevmiyorum yaYeşil fasulye yapcam
Ama neden nedenn mevsimi değilken güzel olmuyor da işte yemek bulamayınca kaynatıyoruz arayaHiç sevmiyorum ya
Hayirli olsn kuzzum
Canım kuzum benimHayirli olsn kuzzum
Hayırlı olsun canımm sonunda olmuşCanım kuzum benim
Dünden beri bekliyorum dedim niye olmuyo aha yeni düşmüs birtanem sizde olun çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımm sonunda olmuş
Amin canımDünden beri bekliyorum dedim niye olmuyo aha yeni düşmüs birtanem sizde olun çok teşekkür ederim
aa ask olsun ben mıBir kerede kendin yap be
Sen tabiaa ask olsun ben mı
ben cok yorgunum vallahi elım kalkmıyor. hıc oglumla mac yaptık belım kopti koptiSen tabi
Kesinlille kizlar aman haa banlanmayin buralar issiz cole donerVallahi hepinizin arkasından birer kahve içerim banlanırsanız sakın gidip de kavga etmeyin içinizden sövün gelin
Zenginlik bacımM Mevsim hep bahar kiz hayirli olsun la artik bizi tanimazsin
Heee ya tanımiyom zaten hicbiriniziM Mevsim hep bahar kiz hayirli olsun la artik bizi tanimazsin