Ne günü hayirolsun canım Rabbim gonlunun dermanını versinSana da kuzum afiyet olsun bayağı içim daraliyor benim belki günlere az kaldı ya da korkuyorum diye olumsuz sonuç alicam diye . Dua edin benim için olur mu bugün hiç iyi değilim
Allah ömür verirseTadacaksinnnn
O cunuplugu sen de tadacaksinnn
Ne zaman günün canımİnanın öyle o haberi almayı istiyorum ki ve çevreme mujdelemeyiinşallah adet olmam inşallah
Aşılama yaptırdım bukez de seninle tüp bebek sürecinde mesajlasmistik o zaman adım bigudicemre idi şimdi aşılama yaptırdımNe günü hayirolsun canım Rabbim gonlunun dermanını versin
Ayın 7si ama ben adet olmazsam gidip kan vericemNe zaman günün canım
Kız bugi senmisin bı gitsin pir gittinAşılama yaptırdım bukez de seninle tüp bebek sürecinde mesajlasmistik o zaman adım bigudicemre idi şimdi aşılama yaptırdım
Ya benimKız bugi senmisin bı gitsin pir gittin
İyi gezmeler canım keyfin bol olsun
Sana da afiyet olsun bebitoAfiyet olsun kahvem ocakta
Sağol canımİyi gezmeler canım keyfin bol olsun
Sana da afiyet olsun bebito
Fincanı nı sevsinler senin
İyiler çok şükür canım kımıl kımıllar maşallahSağol canımbebişler nasılmış
Hadi inşallah bu sefer teyzeyimAyın 7si ama ben adet olmazsam gidip kan vericem
Ne bileyim anacim bı suru insan varYa benimadımı Aralık'ta değiştim ondan ötürü demiyon mu bu kim
İnşallah inşallah vallahi bir olsun zaten hepiniz teyzesinizHadi inşallah bu sefer teyzeyim
Canımsın birtanem biz bizi biliyoruz rabbim hepimize şafi adı ile derman ararken direkt dermanı ve muradimizi versinNe bileyim anacim bı suru insan varhoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah.
Senin profilde değişmiş bak yabancı olduk sanki eskisi güzeldiNe bileyim anacim bı suru insan varhoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah.
Nazarında gülümFincanı nı sevsinler senin
Maşallah maşallahİyiler çok şükür canım kımıl kımıllar maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?