- 29 Ocak 2015
- 6.874
- 127.409
- 548
Beni de unutmamış minnoşumİçelim kızlar nerede ki @renksizgokkusagi @Masalimsensin @Niloyatospikk @H M HALLEYS M Mevsim hep bahar @Annanya @Chocolita LaRisaCca geldin mi Kız D u t @BALLI_LOKMA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de unutmamış minnoşumİçelim kızlar nerede ki @renksizgokkusagi @Masalimsensin @Niloyatospikk @H M HALLEYS M Mevsim hep bahar @Annanya @Chocolita LaRisaCca geldin mi Kız D u t @BALLI_LOKMA
Afiyet olsun Minnoş fincanlı kızEki Görüntüle 2815597
Bende yaptım kahve mi
teşekkür ederim canım minoş anne bebişer nasıl sağlıkları iyi miAfiyet olsun Minnoş fincanlı kız
unuturmuyum hiç kalbimin hep bir köşesindesinBeni de unutmamış minnoşum
teşekkür ederim dutumNazarında gülüm
Maşallah maşallah
afiyet olssuuuun
Çok şükür güzel teyzoş hallerinden memnun görüyüyorlarteşekkür ederim canım minoş anne bebişer nasıl sağlıkları iyi mi
çok şükür canımmÇok şükür güzel teyzoş hallerinden memnun görüyüyorlar
yazdıydım birkaç saat önceGörümceli bi konu var beğenmedimler havada uçuşuyo
Bugun ki ekşınlı konu da bu muGörümceli bi konu var beğenmedimler havada uçuşuyo
Hangi konu kızGörümceli bi konu var beğenmedimler havada uçuşuyo
Kız akıllı durunnyazdıydım birkaç saat önce
HeraldeBugun ki ekşınlı konu da bu mu
Görümceli olan. Kocası falan direk yazamıyom yasak akıllı durun haaHangi konu kız
ahahahah kötü yorum yapmadım ortamdan kaçtım ama yine banlanlar olur oradaKız akıllı durunn
kız vallaha seni döverimHangi konu kız
Aynen ben yorum bile yapmadım içimden saydırdım kaçtımahahahah kötü yorum yapmadım ortamdan kaçtım ama yine banlanlar olur orada
Ben dün o batağa düştüm bugün gındıllanamamHeralde
Görümceli olan. Kocası falan direk yazamıyom yasak akıllı durun haa
bizim kızları tutAynen ben yorum bile yapmadım içimden saydırdım kaçtım
ben duradan izliyorumVallahi hepinizin arkasından birer kahve içerim banlanırsanız sakın gidip de kavga etmeyin içinizden sövün gelin