- 29 Ocak 2015
- 6.898
- 127.464
- 748
Beni de unutmamış minnoşumİçelim kızlar nerede ki @renksizgokkusagi @Masalimsensin @Niloyatospikk @H MHALLEYS M Mutluuu06 @Annanya @Chocolita
LaRisaCca geldin mi Kız
D u t @BALLI_LOKMA

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de unutmamış minnoşumİçelim kızlar nerede ki @renksizgokkusagi @Masalimsensin @Niloyatospikk @H MHALLEYS M Mutluuu06 @Annanya @Chocolita
LaRisaCca geldin mi Kız
D u t @BALLI_LOKMA
Afiyet olsun Minnoş fincanlı kız
teşekkür ederim canım minoş anne bebişer nasıl sağlıkları iyi miAfiyet olsun Minnoş fincanlı kız![]()
unuturmuyum hiç kalbimin hep bir köşesindesinBeni de unutmamış minnoşum![]()
teşekkür ederim dutumNazarında gülüm
Maşallah maşallah
afiyet olssuuuun
Çok şükür güzel teyzoş hallerinden memnun görüyüyorlarteşekkür ederim canım minoş anne bebişer nasıl sağlıkları iyi mi![]()
çok şükür canımmÇok şükür güzel teyzoş hallerinden memnun görüyüyorlar![]()
yazdıydım birkaç saat önceGörümceli bi konu var beğenmedimler havada uçuşuyo![]()
Bugun ki ekşınlı konu da bu muGörümceli bi konu var beğenmedimler havada uçuşuyo![]()
Hangi konu kızGörümceli bi konu var beğenmedimler havada uçuşuyo![]()
Kız akıllı durunnyazdıydım birkaç saat önce![]()
HeraldeBugun ki ekşınlı konu da bu mu![]()
Görümceli olan. Kocası falan direk yazamıyom yasakHangi konu kız
ahahahah kötü yorum yapmadım ortamdan kaçtım ama yine banlanlar olur oradaKız akıllı durunn![]()
Aynen ben yorum bile yapmadımahahahah kötü yorum yapmadım ortamdan kaçtım ama yine banlanlar olur orada![]()
Ben dün o batağa düştüm bugün gındıllanamamHeralde
Görümceli olan. Kocası falan direk yazamıyom yasakakıllı durun haa
bizim kızları tutAynen ben yorum bile yapmadımiçimden saydırdım kaçtım
ben duradan izliyorumVallahi hepinizin arkasından birer kahve içerim banlanırsanızsakın gidip de kavga etmeyin içinizden sövün gelin
![]()