- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.147
- 548
Needek bacim? Her insan omrunde 1 yil bu cenabetligi tadio1 yil cenabetmi olcaz smdi kiz tube tube

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Needek bacim? Her insan omrunde 1 yil bu cenabetligi tadio1 yil cenabetmi olcaz smdi kiz tube tube
İçelim kızlar nerede kiEeee bugün kahve içmicez mi
Neyse yi daha bana 6 sene varNeedek bacim? Her insan omrunde 1 yil bu cenabetligi tadio![]()
Ben ictim bacimlar siz icedurun ben eslik edim size cugaramlaİçelim kızlar nerede kiathena
Catlak-kurabiye
Niloyatospikk
H M
HALLEYS M Mutluuu06
Polo33
Chocolita
LaRisaCca geldin mi Kız
D u t
Efenin_Annesi
Geldimmmmmİçelim kızlar nerede kiathena
Catlak-kurabiye
Niloyatospikk
H M
HALLEYS M Mutluuu06
Polo33
Chocolita
LaRisaCca geldin mi Kız
D u t
Efenin_Annesi
TadacaksinnnnNeyse yi daha bana 6 sene var![]()
Ayy hadi insallah canimmmmBende burdayım çay içsem şey olur mubelki hamileyimdir , inşallah hamileyimdir Allah'ım aminnn
![]()
İnanın öyle o haberi almayı istiyorum ki ve çevreme mujdelemeyiAyy hadi insallah canimmmm
Benim de canım kola istiyor içsek mi acabaBende burdayım çay içsem şey olur mubelki hamileyimdir , inşallah hamileyimdir Allah'ım aminnn
![]()
Biraz minik bardağa doldur iç çok içmeBenim de canım kola istiyor içsek mi acaba![]()
Bi yudum al birak canim yaa kiyamam hamilesin canin ceker ama normal insana bile zararli bu meretBenim de canım kola istiyor içsek mi acaba![]()
Ne kadar minikBiraz minik bardağa doldur iç çok içme![]()
Bi cola bardağıyla içsem olmas mıBi yudum al birak canim yaa kiyamam hamilesin canin ceker ama normal insana bile zararli bu meret
Afiyet olsun canımBen oglani doyurayim kizlar siz takilin![]()
Tamam o zaman herkes ne içecekse onu alsın gelsin![]()
Afiyet olsun kahvem ocaktabızz gibi
Sana da kuzum afiyet olsun bayağı içim daraliyor benim belki günlere az kaldı ya da korkuyorum diye olumsuz sonuç alicam diye . Dua edin benim için olur mu bugün hiç iyi değilimAfiyet olsun kahvem ocakta![]()