- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Needek bacim? Her insan omrunde 1 yil bu cenabetligi tadio1 yil cenabetmi olcaz smdi kiz tube tube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Needek bacim? Her insan omrunde 1 yil bu cenabetligi tadio1 yil cenabetmi olcaz smdi kiz tube tube
İçelim kızlar nerede ki athena Catlak-kurabiye Niloyatospikk H M HALLEYS M Mevsim hep bahar Polo33 Chocolita LaRisaCca geldin mi Kız D u t Efenin_AnnesiEeee bugün kahve içmicez mi
Neyse yi daha bana 6 sene varNeedek bacim? Her insan omrunde 1 yil bu cenabetligi tadio
Ben ictim bacimlar siz icedurun ben eslik edim size cugaramlaİçelim kızlar nerede ki athena Catlak-kurabiye Niloyatospikk H M HALLEYS M Mevsim hep bahar Polo33 Chocolita LaRisaCca geldin mi Kız D u t Efenin_Annesi
Geldimmmmmİçelim kızlar nerede ki athena Catlak-kurabiye Niloyatospikk H M HALLEYS M Mevsim hep bahar Polo33 Chocolita LaRisaCca geldin mi Kız D u t Efenin_Annesi
TadacaksinnnnNeyse yi daha bana 6 sene var
Ayy hadi insallah canimmmmBende burdayım çay içsem şey olur mu belki hamileyimdir , inşallah hamileyimdir Allah'ım aminnn
İnanın öyle o haberi almayı istiyorum ki ve çevreme mujdelemeyi inşallah adet olmam inşallahAyy hadi insallah canimmmm
Benim de canım kola istiyor içsek mi acabaBende burdayım çay içsem şey olur mu belki hamileyimdir , inşallah hamileyimdir Allah'ım aminnn
Biraz minik bardağa doldur iç çok içmeBenim de canım kola istiyor içsek mi acaba
Bi yudum al birak canim yaa kiyamam hamilesin canin ceker ama normal insana bile zararli bu meretBenim de canım kola istiyor içsek mi acaba
Ne kadar minik soğuk soğuk istedi canımBiraz minik bardağa doldur iç çok içme
Bi cola bardağıyla içsem olmas mıBi yudum al birak canim yaa kiyamam hamilesin canin ceker ama normal insana bile zararli bu meret
Afiyet olsun canımBen oglani doyurayim kizlar siz takilin
Tamam o zaman herkes ne içecekse onu alsın gelsin
Afiyet olsun kahvem ocaktabızz gibi
Sana da kuzum afiyet olsun bayağı içim daraliyor benim belki günlere az kaldı ya da korkuyorum diye olumsuz sonuç alicam diye . Dua edin benim için olur mu bugün hiç iyi değilimAfiyet olsun kahvem ocakta