- 18 Kasım 2020
- 20.561
- 49.627
- 548
Hamuru ne ettinben de sabahın korunde kalkıp hamur yoguranlardanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamuru ne ettinben de sabahın korunde kalkıp hamur yoguranlardanım
Deki kardeşim hahahah annem ben ortaokulda lisede veli toplantısina gelince annemi ablam saniyodu hocalarım26 yasında bır kadınım benı yenı gencecık cıtır bekar sanıyorlar. acaba ben bebemı nereye saklayayım
Bende kardeşimle 10 yaş var aramda toplantıya gittim hocası annesi misin dediDeki kardeşim hahahah annem ben ortaokulda lisede veli toplantısina gelince annemi ablam saniyodu hocalarım
O hocalara da pes doğrusu gözleri kör herhaldeBende kardeşimle 10 yaş var aramda toplantıya gittim hocası annesi misin dedi
He dogru anladin ahahahaNe derler cünüp mu anladım
Anlamadım ya ne ? Sonradan anladım pis olarak pis işteM Mevsim hep bahar sen misin la anlamayan
Hahahahha operimAnlamadım ya ne ? Sonradan anladım pis olarak pis işte
Bende seni mıncırırım nanaktanHahahahha operim
Oh ne güzel bende birazdan çalışmaya baslayacam çamaşır topluyom ve içim darlandi aslında dışarı çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama iş başı yapacamSutlu kahvemi iceyom, tarhana isladim. Kiymali makarna yaparim dunden patates yemegi var yeter. Oglan disarda oynamak istedi ok dedim, ona da bisiler hazirlarim ... isler bitsin ben uzanip esrayi izliiyim onu bekliyom
beyfendıye hamur kızartmasıHamuru ne ettin
artık oyle derım manevi anasıyam. artıkKardeşim de bacım
Oyh kolay gelsin bacimOh ne güzel bende birazdan çalışmaya baslayacam çamaşır topluyom ve içim darlandi aslında dışarı çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama iş başı yapacam
Oyh kolay gelsin bacim
Sağol gülüm
Kolay gelsin canım
Sınıfın anneleri hep küçükmüş ondan demiş yok ablasıyum diyinceO hocalara da pes doğrusu gözleri kör herhalde
1 yil cenabetmi olcaz smdi kiz tube tubeBen de 31 napak olek mi? En cunup yas derler