Agustosta 31 olacagm ama 30 diyerek geciririm 31 yasimi da o sayi pek sevimli degil biliyinuzBacım buçuk ne
Senden çıkıtırları var gülümm
Amiin cümlemizinkini canım
sen kaçtın kız unuttum
Agustosta 31 olacagm ama 30 diyerek geciririm 31 yasimi da o sayi pek sevimli degil biliyinuz
Ben de 31 napak olek mi? En cunup yas derlerAgustosta 31 olacagm ama 30 diyerek geciririm 31 yasimi da o sayi pek sevimli degil biliyinuz
CanımmBen isleri yaptim kizlar. Sirada oglusu almak var. Beslicem... saar 3 de canli ders varyemek ne yapacam onu yine klasik bilmiyorum hoff
Bu arada hepiciginizi allah sahibine bagislasin yavrularim
Ne derlerBen de 31 napak olek mi? En cunup yas derler
Yok benden daha genç duruyorsun vallahKız siz kime kart diyosunuz heee
Aha 32 oluyorum
Minnoşum beni gördüMinnosprenses kart miyim söyle burdakilere , valla ben yaşımdan çok küçük görünüyom 32 olsam da . Sanki siz hep aynı yaşta kalacaksınız heee
Ahahahah anlamadın mıNe derlercünüp mu anladım
İyi canım çok şükürGörmez miyimoglan iyi cnm ya biraz daha iyi
Yok kız aynıyızdırYok benden daha genç duruyorsun vallah
Valla anlamadımAhahahah anlamadın mı
Valla anlamadım
25 de inanırlarYok kız aynıyızdırhahah keşke hep böyle kalsam nerdeee . Yaşından 7 yaş küçük görünmek çok büyük birşey şuan için ar ediyom 32 olacam demeye kimse inanmiyo ki
Onlar diyo 23 24 ben diyorum 31 şaşkın şaşkın konuşuyorlar ne etsinler inşallah 40mda 30 görünürüm cokkk amin25 de inanırlar
ben de sabahın korunde kalkıp hamur yoguranlardanımGünaydın canım ben sabahın köründe kalkıp geri yatanlardanım
26 yasında bır kadınım benı yenı gencecık cıtır bekar sanıyorlar. acaba ben bebemı nereye saklayayımOnlar diyo 23 24 ben diyorum 31 şaşkın şaşkın konuşuyorlar ne etsinler inşallah 40mda 30 görünürüm cokkk amin
Amin aminOnlar diyo 23 24 ben diyorum 31 şaşkın şaşkın konuşuyorlar ne etsinler inşallah 40mda 30 görünürüm cokkk amin
Kardeşim de bacım26 yasında bır kadınım benı yenı gencecık cıtır bekar sanıyorlar. acaba ben bebemı nereye saklayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?