- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
saat 4 altını aç yavaş yavaş pişsinBen kalkam anneme gidem cay koymuslardir gelince yemegimi koyarim ya da yemegi koyup altini kisip da mi gitsem iner bakarim pisti mi diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saat 4 altını aç yavaş yavaş pişsinBen kalkam anneme gidem cay koymuslardir gelince yemegimi koyarim ya da yemegi koyup altini kisip da mi gitsem iner bakarim pisti mi diye?
Dünyanın parası finişe feyriye hayri ye vermem o kadan paraBen kalkam anneme gidem cay koymuslardir gelince yemegimi koyarim ya da yemegi koyup altini kisip da mi gitsem iner bakarim pisti mi diye?
Görüşürüz canım ara da gel dedikodu yapalımOk kizceler gorusuruk yine
Baya güldük
Hahahahahahahah seni seniiiDünyanın parası finişe feyriye hayri ye vermem o kadan para
Görüşürüz canımOk kizceler gorusuruk yine
Baya güldük
Owwwww dedikoduya hayir demem bebegimmmGörüşürüz canım ara da gel dedikodu yapalım
BridHahahahahahahah seni seniii
Beni mi taklit edion
Haklisin bacim memnunsan ben de deneyim bi ara neydi bimdekinin adi unuttum oyle grili sarili paketi var janjanli
Deme bebeğim byOwwwww dedikoduya hayir demem bebegimmm
Hala dedikodu diyo yaaGörüşürüz canım ara da gel dedikodu yapalım
Yeri de get gene konu kaynayacakOwwwww dedikoduya hayir demem bebegimmm
Seyyar satıcıların girmesi yasakDoğu Gümüş-Kişiye Özel Tasarımlar
Doğu Gümüş ürünleri 316L Çelik ve 925 Ayar Gümüş kalitesi ile üretilir. Anti alerjiktir. En hassas ciltlerde bile kesinlikle alerji yapmaz. Kararmaz, solmaz, bozulmaz işçilik ve taş kalitesiyle rakiplerinden açık ara önde olduğunu anlayacaksınız. Çelik bileklikler ile tarzınızı konuştururken gümüş kolye asaletiyle tarzınızı tamamlayacaksınız. Sevgiliye hediye edeceğiniz şık takılar, arkadaşa hediye edeceğiniz kişiye özel takılar ve son olarak birbirinden güzel sürpriz hediyelerle sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Siparişiniz teslim edilene kadar ki her aşamasında bizlere direkt mesajla ulaşabilirsiniz. Uzman ekibimiz size daima hizmet verecektir.
Mune abla yasak değil mi?Doğu Gümüş-Kişiye Özel Tasarımlar
Doğu Gümüş ürünleri 316L Çelik ve 925 Ayar Gümüş kalitesi ile üretilir. Anti alerjiktir. En hassas ciltlerde bile kesinlikle alerji yapmaz. Kararmaz, solmaz, bozulmaz işçilik ve taş kalitesiyle rakiplerinden açık ara önde olduğunu anlayacaksınız. Çelik bileklikler ile tarzınızı konuştururken gümüş kolye asaletiyle tarzınızı tamamlayacaksınız. Sevgiliye hediye edeceğiniz şık takılar, arkadaşa hediye edeceğiniz kişiye özel takılar ve son olarak birbirinden güzel sürpriz hediyelerle sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Siparişiniz teslim edilene kadar ki her aşamasında bizlere direkt mesajla ulaşabilirsiniz. Uzman ekibimiz size daima hizmet verecektir.
Kız daha yeni üye olmuş maşallah her yere reklam yapıştırıyorSeyyar satıcıların girmesi yasak
Gelmesiyle gitmesi bir olaaaacaağ şikayet edin gitsin belki de erkek bilmiyozKız daha yeni üye olmuş maşallah her yere reklam yapıştırıyor
Ne geziyor kız bu burdaSeyyar satıcıların girmesi yasak
Ben ettimGelmesiyle gitmesi bir olaaaacaağ şikayet edin gitsin belki de erkek bilmiyoz
Ettim ettim görürler birazdanGelmesiyle gitmesi bir olaaaacaağ şikayet edin gitsin belki de erkek bilmiyoz
benim pala bıyığımı gören geliy neydimNe geziyor kız bu burda