- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
teşekkür ederim canımmmm sanada afiyet olsunOwww afiyet olsun kızlaarrr
Aman herifi ne beklicen kendine sürAyyy mutlu oldum bak simdi
Aksam herif gelirken sureyim bari
Kargom geldi şimdi tulum almıştım giyerim bahardateşekkür ederim canımmmm sanada afiyet olsun
güle güle kullan canımKargom geldi şimdi tulum almıştım giyerim baharda
He ya agam elim ayagima dolanirBenim yağuşukluluğuma heyecanlandın sen
Sağol bebişimgüle güle kullan canım
bende adliyede ağladım çok üzüldüm hallerine hani kendi durumum çok farklı olsa ben alırım çocuklarıSağol bebişimkız ciğerimi kavurdun ya o profil iletinle gözlerim doldu
ne gördü ki acep telefonDutluk bak telefon bile kendini birakti yawrum sarji indi birdenbire ekran karardiömrümde görmemişem boylesini deyo
afiyet olsun bu seferlik böyle olsunBende de revani vardı allah sizi güldürsün sizin yüzünüzden 1 saatlik yürüyüş boşa gittiEki Görüntüle 2814823
Ooog gom gom bacim ben de cikileta yiyiverdim napemBende de revani vardı allah sizi güldürsün sizin yüzünüzden 1 saatlik yürüyüş boşa gittiEki Görüntüle 2814823
afiyet olsun güzelim
Oluuuurdün gece ki gibiyse olur
Tabi nerde görecen benden bi tane var gözün gönlün açılsınDutluk bak telefon bile kendini birakti yawrum sarji indi birdenbire ekran karardiömrümde görmemişem boylesini deyo
Ayy Rabbim uzak tutsun dağlara taşlara kızzzbende adliyede ağladım çok üzüldüm hallerine hani kendi durumum çok farklı olsa ben alırım çocukları
Ben göbeklenirken siz manken gibi olcaksınız he? İştahınız açılsın işşallaBende de revani vardı allah sizi güldürsün sizin yüzünüzden 1 saatlik yürüyüş boşa gittiEki Görüntüle 2814823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?