Dedikodu varken burayı napasıaynen akşam bende çok müsait olamıyorum bir rahat bırakmıyorlar
ahaahah değil mi ne yapayım dedikodu varken burayı seni gidi seniDedikodu varken burayı napası
Puahahahahahahah ay iseyecem gulmektenDedikodu varken burayı napası
allahın izniyleEfenin_Annesi Chocolita H M Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
evli olsam adımı çıkarır bu dutPuahahahahahahah ay iseyecem gulmekten
Hihohihoho hele bi evlen yandin yandinevli olsam adımı çıkarır bu dut
ahahahahha olacaklar gözümün önünden geçiyorHihohihoho hele bi evlen yandin yandinbizim dilimize dusecen hem ne dusecen kiyamam yaa
Burada olacağımEfenin_Annesi Chocolita H M Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
tamam kızlar kıracımla sozlesme yaoarken katılırızEfenin_Annesi Chocolita H M Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
He ya ona da kahve yaparsintamam kızlar kıracımla sozlesme yaoarken katılırız
Puahahahahahahah ay iseyecem gulmekten
evli olsam adımı çıkarır bu dut
Efenin_Annesi Chocolita H M Asiye_ LaRisaCca M Mevsim hep bahar Catlak-kurabiye D u t Minnosprenses Polo33 aklima gelen hatunlar bunlar , saat 15:00 de kahve icin beklerizz
ben evlendiğimde söylemesem miget öte işe burayı kirletme
hele bi o gün gelsin görüşücüyüz
Aa nereye lesile ne demekkiNeyse kızlar ben kaçam bugün lesliegünü öptüm sizi
Spor canım evde yapıyorAa nereye lesile ne demekki
az yesın usak tutsun kendıne. ben nıye yapayım o yapsın banaHe ya ona da kahve yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?