Ben de dün dip bucak yaptım da çocuk olunca mecbur yapıyom çünkü hiç temşzlenmemiş gibiOhhh afiyet olsun
Benim ev temiz dun yaptiydim bu gun yatis gunumama yarin el mecbur haftasonu herif evde yarin yapmazsam daha is yapamam b*k goturur evi iki gunde
Cocuk olunca sabah ogle aksam yapsan yeri bilmemmi..Ben de dün dip bucak yaptım da çocuk olunca mecbur yapıyom çünkü hiç temşzlenmemiş gibi
Günde 2 kere süpürge yaptığım oluyo dün cam sildim bugün komple el iziCocuk olunca sabah ogle aksam yapsan yeri bilmemmi..
O el izi bende de var balkon cami oglum sagolsun minik minik eller her yerdeGünde 2 kere süpürge yaptığım oluyo dün cam sildim bugün komple el izi
Bizde kanarya var allah tan dışarı çıkmıyo yoksa dötüne yarabandı yapıştırırm bez niyetineO el izi bende de var balkon cami oglum sagolsun minik minik eller her yerde
Bi de bende ekstradan 6 adet kus var sen dusundeliriciğim ne var ki seviyorum
Aman bende gidim işimi bitirimMuge yi acim bari kayfemi icerkene
Bu gun de baskalari icin utanalim uzulelim bari
Dun kimsenin akli basinda degildi gulum yaa aksam kahve keyifi yapacakmisiz onu da unutmusuzayol dunden berı yoktum topıkte bırıde demedı bu kıza ne oldu. öldu mu kaldım cukuramı dustu. o cukur derınmı. ah ahhh işte.
Aah gülüm aaahayol dunden berı yoktum topıkte bırıde demedı bu kıza ne oldu. öldu mu kaldım cukuramı dustu. o cukur derınmı. ah ahhh işte.
kız geçen seni etiketleyeceğime başkasını etiketlemişim çaktırmayınayol dunden berı yoktum topıkte bırıde demedı bu kıza ne oldu. öldu mu kaldım cukuramı dustu. o cukur derınmı. ah ahhh işte.
Bunlar hep havalardankız geçen seni etiketleyeceğime başkasını etiketlemişim çaktırmayın
bir de bir güzel sohbet ettim misss gbi ohhhhBunlar hep havalardan
Abooo nerde nasıl ne zaman kızbir de bir güzel sohbet ettim misss gbi ohhhh
Ben sana yabancılarla konuşma cıssss olursun demedim mi?Abooo nerde nasıl ne zaman kız
profilimdeAbooo nerde nasıl ne zaman kız
kıza da diyemedim yanlış etiketledim diyeBen sana yabancılarla konuşma cıssss olursun demedim mi?
Tabi kafalar dedikodu dakıza da diyemedim yanlış etiketledim diye
hangi dedikoduTabi kafalar dedikodu da
ayol ben annanya has turk annanyakız geçen seni etiketleyeceğime başkasını etiketlemişim çaktırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?