- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Oooo yarasin sporun, ben kahve icicem aci kahve . Salon ve mutfagi toplamam lazim muge bitsin diye bekledim
Afiyet olsun canımm
Sagol canim unutma he aci kahve yani turk kahvesi sekeriz icildiginde ozellikle ac karnina, yaglari eritiyoAfiyet olsun canımmbi yandan da kızlara yemek yedirem
Unutur muyum artık hep öyle içiyomSagol canim unutma he aci kahve yani turk kahvesi sekeriz icildiginde ozellikle ac karnina, yaglari eritiyo
Pisliğin önde gideni . Yaşına başına bakmadan o yaşta bile eşini aldatmis s...fsizYa bu mugedeki adam ne kani soguk bir adamdi yaakarisi onun yuzunden olmus hala oturmus oraya ordan burdan rahat rahat anlayio hakli gibj
Yaaa bi de demez mi esim benle olmuyodu olmak icin para istiodu , seninle olmamak icin guzel bahane bulmus kadin 44 sene sana katlanmis ben olsam 40 gun dayanamam. Suratindan pislik akiyor, acil haldeki kadini bilerek hastaneden cikardi aha buraya yaziyorum; ölsün kurtulayim diyePisliğin önde gideni . Yaşına başına bakmadan o yaşta bile eşini aldatmis s...fsiz
Ben hep demisimdir bir insan herşeye Sabri olabilir ama ahlaksızlık,sadakatsizlik revel üstüne revel ... Bu da zaten insanın ne kadar kansız olduğunu gösteriyor . Müge ablamiz iyi hakkından geldi ama.Yaaa bi de demez mi esim benle olmuyodu olmak icin para istiodu , seninle olmamak icin guzel bahane bulmus kadin 44 sene sana katlanmis ben olsam 40 gun dayanamam. Suratindan pislik akiyor, acil haldeki kadini bilerek hastaneden cikardi aha buraya yaziyorum; ölsün kurtulayim diye
Kansiz tabi zerre psimanlik yok aksine ona bok atmasinlar diye nasil kendini savunuyor ya senin karin ölmüş senin yüzünden ölmüş azcik adam ol da utan be , üzül be! Hata ettim de, bilmiyordum boyle olacagini de falan yok..Ben hep demisimdir bir insan herşeye Sabri olabilir ama ahlaksızlık,sadakatsizlik revel üstüne revel ... Bu da zaten insanın ne kadar kansız olduğunu gösteriyor . Müge ablamiz iyi hakkından geldi ama.
Bende senin gibi düşünüyorum . Normal değil zaten arabadan alınan pecetenin kanlı şekilde banyodaki lavaboda kalması. Pislik ya o değil en çok sinirlendigim 50 sene evvel ki dayısının kızına olan aşkını söylüyor ,utanmıyor iki kızına iftira atacak neredeyse karaliyor . İşte böyle adamlara acimayacan mikrop kafterM Mevsim hep bahar bak ben sana olayi gormus gibi anlatayim. Bu pislik kadina hayati dar ediodu. Cimri , dirdirci igrenc bir adam her gunu kahirdi kadnin. Sonra kadinin altinlarini buldu dusakabinin altinda ve kadina saldirdi o yuzden tokasi kupesi yerde.. kadin can havli ile kacarken disari da dustu. Bu pislik herif de hastanede fazla kalmasin beni polislere anlatmasin diye kagit imzalayip kadini ordan cikardi . O yuzden ambulans kullanmadi boku meydana cikar diye. Olay bu.
Benim ütü felan vardı kız daha yeni bitti ayy böyle devam edip birbirimizi gazlarsak olacak bu iş
Allah kabul etsin canım birazdan küçük bir kase yoğurt ve küçük bir kase sebze sote yicemBenim ütü felan vardı kız daha yeni bitti ayy böyle devam edip birbirimizi gazlarsak olacak bu işnamaz kılayım sonra da yapcam leslie yi
Benimde yeşillikler bitti ya bugün vakit olursa gidip ot dolduram eviAllah kabul etsin canım birazdan küçük bir kase yoğurt ve küçük bir kase sebze sote yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?