Oyyy kolay gelsin heriflerin evde olmasını hiiç sevmiyomAşkı bugün benim adam evden çalışıyor toplantıda. Tam sen beni etiketlediğinde duştan çıktım ,bir baktım çamaşırlar bitmiş serdim, yemek yaptım, anam çay kahve servisi De durmuyor. Simge çay versene simge kahve yapsana
O yokken yatıyom ben ne güzelOyyy kolay gelsin heriflerin evde olmasını hiiç sevmiyom
Benim yattığım pek söylenemez ama evin içinde durup durup ne yesek ne yesek diyen kimse yokO yokken yatıyom ben ne güzel
Mesela bak hayatımda tek düzene giren şey buBenim yattığım pek söylenemez ama evin içinde durup durup ne yesek ne yesek diyen kimse yok
Bebişler doğduktan sonra da şaşmazMesela bak hayatımda tek düzene giren şey bukocam evdeyken yemek saatlerim hiç şaşmıyor
İnşallah bu defa doğarlar ya .. millet hamile kalmaya hasret ben doğurmayaBebişler doğduktan sonra da şaşmaz
Hoşgeldin beybine olmuş kız gene dürtmemişsiniz beni
iş başındayım canım sen ne yapıyorsun bebişler nasılHoşgeldin beybinaptın
Afiyet olsun canımAnamlardayim sunum yapamdim ama oyle guzel kokuyor kii gunde 2 fincan içebilirsin dedi cağnımmmm toktorummm bebislerde iyi elhamdürilllah teyzeleri ooohh sicacık mis gibiii kahvemmmmEki Görüntüle 2814047
Kahvalti etmedim aci kahve simdi 1 elma yedim onunla duruyorum aksama da cok hafif yicem, bu vucut 10 yil ac kalsa gene dayanir zannimcaAllah kabul etsin canım birazdan küçük bir kase yoğurt ve küçük bir kase sebze sote yicem
Yemeden kilo veremenKahvalti etmedim aci kahve simdi 1 elma yedim onunla duruyorum aksama da cok hafif yicem, bu vucut 10 yil ac kalsa gene dayanir zannimca
Yemeden kilo veremenyi azcık azcık ye
Sağol canımm iyiyiz uyuyakalmışım yorgun hissediyorum kendimiiş başındayım canım sen ne yapıyorsun bebişler nasıl
Ay ben içemiyorum lokmacım yaAnamlardayim sunum yapamdim ama oyle guzel kokuyor kii gunde 2 fincan içebilirsin dedi cağnımmmm toktorummm bebislerde iyi elhamdürilllah teyzeleri ooohh sicacık mis gibiii kahvemmmmEki Görüntüle 2814047
Hemşom çalışıyorum devam sen ne yapıyorsun uyudu mu bebişler
Doktor kontrolün mü vardı canımAnamlardayim sunum yapamdim ama oyle guzel kokuyor kii gunde 2 fincan içebilirsin dedi cağnımmmm toktorummm bebislerde iyi elhamdürilllah teyzeleri ooohh sicacık mis gibiii kahvemmmmEki Görüntüle 2814047
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?