- 19 Kasım 2020
- 22.011
- 48.092
- 548
Anammm daha minnaklarmış onlar da1.5 ve 8 aylık
Bacım 3,5 yaş 8 aylık küçük deAnammm daha minnaklarmış onlar da
KızMinnosprenses seninle kk üyeliğinde aramızda 1 gün varmış
Tabi ben ilk geldiğim sıralar aşılama bebek tedavileri bölümlerindeydim hepsonra sonra keşfettim detayları
Kızz ballı başallah
Bi gün leslie yapıyorum canım ben bir gün plates. Plates iyi sıkılaştırıyor. Aksatmamaya çalılıyorum. Yarım saat de olsa yapırumKaçış yok sende iş çıkışı eve yürüyerek gitcenbaş koyduk bu yola anca beraber kanca beraber
Senin çocuklar kaç yaşındaydı canım
Heyy maşallah bu ne hızBacım 3,5 yaş 8 aylık küçük deMinnosprenses bak şimdi aspirinle camları sildim toz aldım yerleri sildim mutfak dolaplarınım yüzünü sildim kahvemi yaptım geldim bebeyi uyutuyom Eki Görüntüle 2813615
Plates için örnek video var mıBi gün leslie yapıyorum canım ben bir gün plates. Plates iyi sıkılaştırıyor. Aksatmamaya çalılıyorum. Yarım saat de olsa yapırum
A101 den aldırdım kocişimeHeyy maşallah bu ne hızşu aspirini bende alcam bime ilk gittiğimde
Plates için örnek video var mı
Bugün benim de çamaşır ütü var en iyisi leslie yaparım hava da soğudu
Askilotam ben zaten diyetteyim dun gece regl omcesindeyim diye o kadar da nutella konustuk nasil canim cekti ama yiyemedim
Hiç deme ya benim ki de bitmedi ama sürünüyoAskilotam ben zaten diyetteyim dun gece regl omcesindeyim diye o kadar da nutella konustuk nasil canim cekti ama yiyemedimspor yaptim vucudum nasil olduysa hic istemedi bu sefer cok isteksiz yaptim hep bu regl yakin diye boyle oluo resmen hayatimizi sabote ediio
Ben leslie meslie bilmem abi ben ebru salli dan ogrendigim hareketleri yapiyorum bi ara program yapardi her gun her gun izler onla yapardim cok da etkisini gormustum. Ama ilerde vucut alistikca baska hareketlerle mix ederimBi gün leslie yapıyorum canım ben bir gün plates. Plates iyi sıkılaştırıyor. Aksatmamaya çalılıyorum. Yarım saat de olsa yapırum
Tamam canım bende bakayım onlara bu arada 4 kilo almışım diyeti bırakıncaA101 den aldırdım kocişimeher yer parladı kız çok sevdim sonra da çamaşırlarda denicem. Ebru şallı nın videolarını yapıyorum ben canım. Hem sıkılmıyorum da iyi oluyo
Bende ondan yapıyom youtube da var şimdi onu açıp yapıyom bi leslie bi şallıBen leslie meslie bilmem abi ben ebru salli dan ogrendigim hareketleri yapiyorum bi ara program yapardi her gun her gun izler onla yapardim cok da etkisini gormustum. Ama ilerde vucut alistikca baska hareketlerle mix ederim
25 25 günde 2 set yapıyom ama mekik mükük çekemiyomSquat yapmaya dötüm yemio suanbi iyice erisin yaglar vucut alissin oyle baslicam
Lesliyi arastirirm kiroyum ben pek abidik gubidik seyler bilmemBende ondan yapıyom youtube da var şimdi onu açıp yapıyom bi leslie bi şallı
Aynen ya benim popom karnım bi güzelleşti herif diyo ki oooo dötün çok seskiyEbrunun zaten egzersizleri basit gibi gozukuyor ama oyle etkili tum vucuda. Dun esime yan karin kaslarimi elletiom gozleri parladiahahaha bacaklarim da sertlesti sankim
Ben muge yi izlicem kizceler teli oglana veriom az oynasin sonra alirim elinden yoksa izletmio banagorusuruk , gozdem yine spor konusmaya devamke birbirimizi motive edek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?