- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
afiyet olsun canımmBenim kahvaltım bu uzun uzın yazamadım çok açımEki Görüntüle 2813476
Dün biraz ipin ucu kaçtı ya dedim akşama kadar acıkmayım fazla yiyim diyeekmeği azalt kız birkaç dilim ne
Tamam tamam hadi öğleden sonra düşünmeye başlayalımşimdiden strese girmeseydik
Ohh afiyet bal şeker olsunBenim kahvaltım bu uzun uzın yazamadım çok açımEki Görüntüle 2813476
Hadi seni de bekliyomDün biraz ipin ucu kaçtı ya dedim akşama kadar acıkmayım fazla yiyim diye
Tamam tamam hadi öğleden sonra düşünmeye başlayalım
Ohh afiyet bal şeker olsun
Ohhh çok mantıklı yapabilirimbizde öğlene patates tavası var yanında pilav salata size fikir olsun
Afiyet olsun canımmmBenim kahvaltım bu uzun uzın yazamadım çok açımEki Görüntüle 2813476
Öyle olur muDün biraz ipin ucu kaçtı ya dedim akşama kadar acıkmayım fazla yiyim diye
Tamam tamam hadi öğleden sonra düşünmeye başlayalım
Ohh afiyet bal şeker olsun
Bizde yemekler annem den hasta sonları ben yaparım bazen hastahaneye gidiyorum eve erken gelip yemek yapıyorum annem nasıl mutlu oluyorOhhh çok mantıklı yapabilirim
Afiyet olsun canımmm
Hahah aynen valla canim al benden de o kdr çalişanin halinden çalisan anliyorKesinlikle öyle yani çalışıyorum yetişemiyorum diyordum eve geldim gene yetişemiyorum
Yürüyüşe çıkcan mı ben bugün çıkayım diyorumBen doydum da geldim hadi işleri de bitirek rahat rahat olturaj
Keşke benim yürüyüş yapma şansım olsa akşam yürürüm artıkYürüyüşe çıkcan mı ben bugün çıkayım diyorum
2 çocukla yürüyemm ama plates yapıcmYürüyüşe çıkcan mı ben bugün çıkayım diyorum
Ballı fıstık gibi anneleri var
Yaa ne minnoş
Kaçış yok sende iş çıkışı eve yürüyerek gitcenKeşke benim yürüyüş yapma şansım olsa akşam yürürüm artık
Senin çocuklar kaç yaşındaydı canım2 çocukla yürüyemm ama plates yapıcm
Kız uzak evim yürüyemezKaçış yok sende iş çıkışı eve yürüyerek gitcenbaş koyduk bu yola anca beraber kanca beraber
Senin çocuklar kaç yaşındaydı canım
1.5 ve 8 aylıkKaçış yok sende iş çıkışı eve yürüyerek gitcenbaş koyduk bu yola anca beraber kanca beraber
Senin çocuklar kaç yaşındaydı canım
Hadi yaKız uzak evim yürüyemezyürüsem 4 saat sürer arabayla 1 saatte gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?