• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

Ya canim kotu ajan demi bak icime kurt dusurdun yaa. Ne bileyim hani bi sirunumuz yok pek sadece ikimizinde dedigin gibi psikiyatra gitmesi lazim bu de bugun hamike oldugumu ogrendim ya :s biri de bana yorum yapmis hih ona noluyosa sanki sorduk. Neyse hamilelik olayina ne diyorsun c cunku fikirleriniz cok onemli benim icin

kocanın seni ayda iki kere aldatığı kadınlar bakıcılık yapsın çocuğuna, ne güzel olur böylece yorulmazsın.

kaynananla yaşarsan işten gelince sıcak yemek bulursun birde böyle düşün canım.belli ki nişanlın seni çok seviyor bence böyle şeyleri düşünüp ilişkinizi yıpratma.dolapta bulduğun şey muska böreği olmasın ?
:mad:
:KK70:Ayyyy muska boregimi valla cem yilmazi gecmissiniz yaa

Yha kizlar napcam ben.çık buyuk bi srnm var bnm.ay yasamak istmyrm.
Kizkar sevgilim beni begenmedigi icin aldatti ama asil sorun su. Ben dis gorunusumden dolayi aldatildim ve bunakima girdim biraz kendime bakim yapiyim dedim neyse benim kalcalarim cok kucuk ve belirgin degil cok sisman popolu bir arkdasim var sizce ondan biraz siringayla yag ceksem kendime enjekte edebilir miyim ? Dogal lisapakşın varmis diyorlar ne dersinuz. Ha bu arada savlarimin ucunun rengini acmak istedim ve biraz inek sidiginin icine dort bes damla (fazla degildi) limon koydum biraz sigara kulu karistirip tuz attim acikta maya ekledim sonra sacimin ucuna surdum off yhaa:s b..k gibi oldu saclarim yandi napiciyim ben. Kestirdim uclarini ama kisacik kaldi ne olacak allahim olmek istiyorum yaaa zatn sevgilimde terk etti aldatip.. Madurum devlrt bize bahmiyir. Adam akilli koca versinlrr yhaa of olmek istiyorum

merhaba hanımlar uzun zamandır bu siteye üyeyim ama böyle bir konu açacağıma ihtimal etmezdim
konu şu ki bizim apartmanda yaşlı bir çift var. kadıncağız 75 yaşında çok sevimli bir teyze kocası 80 yaşında bildiğiniz ton ton dede ama bu görünen yüzleriymiş.
geçen gün hasta olduğum için evde yatıyordum sonra sesler duydum önce tvden geliyor sandım ama biraz dinleyince üst kattan geldiğini anladım.
resmen gündüz vakti ateşli dakikalar yaşıyorlardı inanamadım nasıl olur diye düşündüm.çünkü ben 7 yıllık evliyim henüz eşim el sürmedi bana hala bakireyim.çocuk istemediğimiz için ilişkiye girmiyoruz en etkili korunma yöntemi bu çünkü.neyse ben konuya döneyim
teyze ile amca sabah başladıkları işi akşam bitirdiler o kadar saat onları dinlemek zorunda kaldım çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sesler rüyama giriyor, uykularım kaçıyor, ağlama krizleri yaşıyorum bunun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum
acaba başka bir apartmana mı taşınsak

merhaba hanımlar uzun zamandır bu siteye üyeyim ama böyle bir konu açacağıma ihtimal etmezdim
konu şu ki bizim apartmanda yaşlı bir çift var. kadıncağız 75 yaşında çok sevimli bir teyze kocası 80 yaşında bildiğiniz ton ton dede ama bu görünen yüzleriymiş.
geçen gün hasta olduğum için evde yatıyordum sonra sesler duydum önce tvden geliyor sandım ama biraz dinleyince üst kattan geldiğini anladım.
resmen gündüz vakti ateşli dakikalar yaşıyorlardı inanamadım nasıl olur diye düşündüm.çünkü ben 7 yıllık evliyim henüz eşim el sürmedi bana hala bakireyim.çocuk istemediğimiz için ilişkiye girmiyoruz en etkili korunma yöntemi bu çünkü.neyse ben konuya döneyim
teyze ile amca sabah başladıkları işi akşam bitirdiler o kadar saat onları dinlemek zorunda kaldım çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sesler rüyama giriyor, uykularım kaçıyor, ağlama krizleri yaşıyorum bunun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum
acaba başka bir apartmana mı taşınsak

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: mursuz olmama rağmen kahkaha attım:KK70::KK70:
bence ölmelerini bekle 2 3 sene içinde ölmezseler taşınırsın aklıma başka bişi gelmiyo haha:KK70:

yeni gündem konuları..çok çirkinim ama kızlar kendini bir tarif ediyor .sanırsın ebru şallı,cağla şikel,hülya avşar atacam kendimi 2.basamaktan :))))))))))))))))))))

Bi tane de benden gelsin.. :KK48:

Kızlar nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Geçen karanlık sokaklarda yürüyorum adamın biri bi köşede bana bakıyordu.
Sonra ben koşmaya başladım baktım bi dombik amca da yanımda koşuyor ak sakallıydı dedi kızım korkma spor yapıyorum.
Neyse biz amcayla koşuyoruz arkama bi baktım adam bizi kovalıyor. Sonra biz bayaa bi yol aldık artık takatim kalmamıştı bizi kovalayan adam bize yetişti ben durdum amca da durdu tabi. Gözlerimi sımsıkı kapadım bayılacaktım korkudan. Gözlerimi bi açtım amcayla o adam elele tutuşmuş kaçıyorlar.
Lütfen arkadaşlar beni yargılamayın lütfen sadece GAYler yazsın bu adamların tercihleri nedir böyle bi de yakışıyor mu ak sakallı amcaya ya ben utandım onun yerine. :(
Not: Ak sakallılar da yazabilir..:KK53:

:KK11: Sen beni yargilayamazsin senin fikrini mi sordum yagli kapi olabilir ben maddiyata onem vermem para benim icin hicbirseydir evi varabasi yazligi bi de aylik on binlira parasi olsa da yeterdi yani.hem biz kocamla konustuk artik sadece tokatla dovecek ve ayda sadece iki kez aldatacak ki benim iznimle yani cunku bana asik ve bu gun test yaptim hamileyim adamin ihtiyaci sonucta bebek bizi duzeltir.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bi tane de benden gelsin.. :KK48:

Kızlar nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Geçen karanlık sokaklarda yürüyorum adamın biri bi köşede bana bakıyordu.
Sonra ben koşmaya başladım baktım bi dombik amca da yanımda koşuyor ak sakallıydı dedi kızım korkma spor yapıyorum.
Neyse biz amcayla koşuyoruz arkama bi baktım adam bizi kovalıyor. Sonra biz bayaa bi yol aldık artık takatim kalmamıştı bizi kovalayan adam bize yetişti ben durdum amca da durdu tabi. Gözlerimi sımsıkı kapadım bayılacaktım korkudan. Gözlerimi bi açtım amcayla o adam elele tutuşmuş kaçıyorlar.
Lütfen arkadaşlar beni yargılamayın lütfen sadece GAYler yazsın bu adamların tercihleri nedir böyle bi de yakışıyor mu ak sakallı amcaya ya ben utandım onun yerine. :KK43:
Not: Ak sakallılar da yazabilir..:KK53:
:KK70::KK70::KK70:
Herkesin hayatına hickimse karışamaz :KK70:

Back
X