• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake konu acmak

sen bana öyle basit atasözleriyle burun kıvıramazsın.bi kere benim kocam hem zengin hem yakışıklı sonra ben çok güzelim çok kültürlüyüm hatta geçen biri bana bu kadar kültür bi sende bi mantarda var dedi anla artık kültürümü

siz de benı küçümseyemezsiniz tamam mı :(( ben çok seviyom onu..hem ben de okulumu bıtırıp kültürlü olcam
çok acı cektım ben sevgıye ılgıye ıhtıyacım vardı :(( ama bılseydım bu kadar kötü tepkıler alacagımı açmazdım konuyu bıle
kabahat ben de :'( :KK61:

Seni kiskanlar yadirgar iyi niyetli olanlar emoati kurarak yaklaşır. Biz her zaman burdayiz :KK66:

çok saolun ablacım
anladım ki bu dünyada hep kötüler kazanıyo
iyiler benım gibi garip kalıyor boynu bükükler :((

şimdi ben bunca yorumdan sonra kültür mantarı da yiyemem kı :((
yedıkce bu birkibirki gelıcek aklıma :(((( :'(
ölüyorum ablaaaaa

Sevgilinin niyeti kötü olabilir, büyük ihtimalle küçükken uyuşturucu bağımlısı bir anneden zengin bir aileyeevlatlık verilmiş. Kendinden yaşça epey büyük bir kadınla yaşadığı uç noktalardaki cinsi münasebetleri nedeniyle böyle bir odaya ihtiyaç duymuş olabilir. Aman dikkatli ol, sözleşme yapalım derse kabul etme. Bırak sana aşık olsun. Sonra odayı istediğiniz renge boyarsınız.
Tüm renklerin tonu sizin olur.. :KK9::KK9::KK9::KK9:
:)) yarın detaylara inerim biraz daha nede olsa ''eğlendirmek görevimiz''

çok saolun ablacım
anladım ki bu dünyada hep kötüler kazanıyo
iyiler benım gibi garip kalıyor boynu bükükler :KK43:(

şimdi ben bunca yorumdan sonra kültür mantarı da yiyemem kı :KK43:(
yedıkce bu birkibirki gelıcek aklıma :KK43:((( :'(
ölüyorum ablaaaaa
Takma kimseyi hosuna gitmeyen yorumları kaile alma cevap verme baktin cok üstüne geliyorlar sert çık kpattir konunu cnm bnm

siz de benı küçümseyemezsiniz tamam mı :KK43:( ben çok seviyom onu..hem ben de okulumu bıtırıp kültürlü olcam
çok acı cektım ben sevgıye ılgıye ıhtıyacım vardı :KK43:( ama bılseydım bu kadar kötü tepkıler alacagımı açmazdım konuyu bıle
okuyabilirsin ama bu cazgırlıkla o oğlanı kendine bağlayamazsın bak mesela bana kocamı o kadar bağladım ki kendime evden sadece işe gitmek için çıkar.beni çok seviyor telefonunu kontrol ediyorum hep erkek isimleri var hatta geçen erdem msj atmış şey yazıyo bırak artık o kadını gel bak ne sürprizler var ben de yazıyor eşim gitmemiş tabi işteymiş o saatte çünkü.beni örnek al kendine

siz de benı küçümseyemezsiniz tamam mı :KK43:( ben çok seviyom onu..hem ben de okulumu bıtırıp kültürlü olcam
çok acı cektım ben sevgıye ılgıye ıhtıyacım vardı :KK43:( ama bılseydım bu kadar kötü tepkıler alacagımı açmazdım konuyu bıle

Hanfendi konu acıyorsanız bunları göze alarak alacaksınız.

okuyabilirsin ama bu cazgırlıkla o oğlanı kendine bağlayamazsın bak mesela bana kocamı o kadar bağladım ki kendime evden sadece işe gitmek için çıkar.beni çok seviyor telefonunu kontrol ediyorum hep erkek isimleri var hatta geçen erdem msj atmış şey yazıyo bırak artık o kadını gel bak ne sürprizler var ben de yazıyor eşim gitmemiş tabi işteymiş o saatte çünkü.beni örnek al kendine

bı kere cok ayıp ben telefon karıştırmam hem aldatcak adam heryerde aldatırmış
:( ben kendıme bağlarım onu bağlayacam görceksiniz

bı kere cok ayıp ben telefon karıştırmam hem aldatcak adam heryerde aldatırmış
:KK43: ben kendıme bağlarım onu bağlayacam görceksiniz
aa benim kocam bana çok güvenir şarja tak şunu gız dedi ben de takarken yanlışlığı elim çarptı o da açıldı illa o oğlan diyorsan bence kankasıyla falan çık önce çocukla yakınlaşmak için

aa benim kocam bana çok güvenir şarja tak şunu gız dedi ben de takarken yanlışlığı elim çarptı o da açıldı illa o oğlan diyorsan bence kankasıyla falan çık önce çocukla yakınlaşmak için

belkı de haklısınız bak bu hosuma gitti kankası var kısa boylu baya bi
ben 160 ım oğlanda 175 ama olsun deneyım yıne de

Back
X