Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben bu kremden yurtdışındayken 3 tüp almıştım, 1 ini ben kullandım, 2 sini annem. kendi düşüncemi söyleyeyim, leke açma, beyazlatma etkisi kesinlikle olmayan, ucuz nemlendirici kalitesinde bi krem. hatta nemlendirici olarak bile alın bir arko onu kullanın. ayrıca buna o kadar para verilmez, dubaiden aldım ben tanesini 14 dirhemden, bu da 7 tl yapar. paranıza yazık almayın derim ben

Merhaba arkadaşlar. Bu ürüne inanmayın aktarcılarda arapbacı diye satılıyor 4 tl. Zaten sürüldüğü anda yüze parlaklık veriyor bunun kuru ve yağlı olmak üzere 2 çeşidi var.anlicaniz paranıza yazık ben bu hataları yaparak öğrendim artık.

canim ben hala kullaniyorum ve de benim cildimde hiç ole sonuçlar dogurmadi. hatta benim cildim toparladi. ve de cildim aydinlandi. henuz 1 ay belki anca olmustur. zaten ayda 1 ton açiyor diye biliyorum. ben memnunum yani. yaaa sana yaramamistir belkide bozuk ya da sahtedir. :S
fatale,

Merhaba fatale,
Bende bu kremi kullanmak istiyorum kolaltı bölgem için acaba bu kremin etkisi kalıcı mı mesela bir ay kullandım beyazladı cildim sonra kullanmayı bırakınca eski rengine dönüyor mu siz uzun süredir kullandığınız için yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

yok canim kremin kokusu o kadarda kotu degil gerçekten ve de surer surmez cilt tarafindan aninda emiliyo ve kuru bi his veriyo zaten bu krem surer surmez beyazlik veren bi krem degil. multivitamin de iyi ama antimarks daha guçlu diyolar ben anti marks aldim canim. siz nerden siparis verdiniz canim ?

nerden aldın canım bu antimarks ı özel olarak nasıl seçebiliriz antimarks olanını ? yardımcı olur musun

ben de 3 aydır kullanıyorum fair and lovely ve 3 ton açıldı rengim :)) tek geçerim antimarks kullanıyorum sivilcelerim de geçti kullanmayı bırakmıyorum ama sanırım ömür boyu kullanıcam işe yaramadığını söyleyen arkadaşların ya ciltleri kalındır ya da sahte kremlere denk gelmiş olabilirler çok fazla sahtesi var çünkü.

nerden temin ettin yardımcı olur musun canım :/

Turkiye'de inanilmaz pahali yurtdisindayim pakistan bir markete gittim 3 euros satiliyor ebay uzerinden veya yurtdisindan tanidigniz varsa rica edin getirsin paranizi harcamayin bosa,kremi sevdim 1 haftadir kullaniyorum koltuk altima ama henuz sonuc almak icin cok erken ilerde yazarim size

BU kremi kullandım kesinlikle tavsiye ediyorum. Fondöten gibi bile kullanıyorum bunu cildi düzgünleştiriyor. vazgeçemediklerim arasında tabi benim cildime iyi geldi...başkalarına nasıl olur bilemem. bir de kremin bir özelliği yağlı bırakmıyor cildi.yapış yapış olmuyor yani.

Back
X