Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben de 3 aydır kullanıyorum fair and lovely ve 3 ton açıldı rengim :)) tek geçerim antimarks kullanıyorum sivilcelerim de geçti kullanmayı bırakmıyorum ama sanırım ömür boyu kullanıcam işe yaramadığını söyleyen arkadaşların ya ciltleri kalındır ya da sahte kremlere denk gelmiş olabilirler çok fazla sahtesi var çünkü.

Içinde kanserojen madde içermeyen daha organik sağlık bak belgesi olan super skin ligtener süper cilt leke giderici krem artık türkiyede hemde eczanelerde çok uygun fiyata üstelik 50 gram.lohusalar dahi kullanabiliyor.çok kısa sürede etkisini gördüm....:21:

cnm ben antimarks aldim. netten aldim valla :)) orjinaldir diye dusunuyorum :)))) hawaiian tropic 70 faktorlu kullaniyorum. ama sanki vichy 50 faktrlu cilt için daha iyi gibi bu aralar hiç surmuyorum ama :S geçen gun annem dedi sen bu aralar beyazladin baya diye.

fatale, sen bu kremi nereden aldın? netten aldım demişsin ama site ismi verebilir misin? istersen özelden mesaj at sorun çıkmasın yasak diye.

ben de 3 aydır kullanıyorum fair and lovely ve 3 ton açıldı rengim :)) tek geçerim antimarks kullanıyorum sivilcelerim de geçti kullanmayı bırakmıyorum ama sanırım ömür boyu kullanıcam işe yaramadığını söyleyen arkadaşların ya ciltleri kalındır ya da sahte kremlere denk gelmiş olabilirler çok fazla sahtesi var çünkü.

evet sanırım cildim kalın olduğu için işe yaramadı urfada yaşıorum güneşimiz çok sert cildimizde kendini korumak için kalınlaşıp bronzlaşıo öyle kolay krem etki etmez bana

cok sevindim bu kremin gercek beyazlattigina :D artik kara kizliktan kurtulabilirim.... fair and lovely cremin orgineliyle sahtesini nasil ayirtedecem ben... hic bir fiktim yok... ve hangi internet sitesinden siparis ediyosunuz... msj ata bilirmisiniz lütfen.. burda yazmak yasakmiss.... lütfen...

bana etki etmedi arkadaşlara etki etmiş bilmiyorum benim derim kalındır o yüzden etki etmez

Içinde kanserojen madde içermeyen daha organik sağlık bak belgesi olan super skin ligtener süper cilt leke giderici krem artık türkiyede hemde eczanelerde çok uygun fiyata üstelik 50 gram.lohusalar dahi kullanabiliyor.çok kısa sürede etkisini gördüm....:21:

canım etkili oluyor mu gercekten bende ismini duydum ama :77:

boşuna para vermeyin bende hiç bi işe yaramadı... ama pohli krem diye bi krem var 1 hafta oldu onu kullanıyorum işe yaradı gibi daha temiz görünüyo cildim...

babam yurt dısında calısıyor bu fair lovely i onun sayesnde tanıdım bir sürü getiriyor ve kimse kullanmıyor evde öyle kutu kutu duruyor
internette reklamını gördüm iki kutu 90 TL yazıyor cok sasırdım bu kadar degerli bişe mi diye .
Ama gercekten cok memnun kalanlar varmıs bu kremden ben zaten acık tenliyim diye kullanmıyorum denemedim

yalnız bütün bölgelerde kullanılıyormus koltuk altı ve bikini bölgesinde denemeyi düşünüyorum

kızlar bu kremi iç rahatlığıyla alıp kullanabilir miyiz yani aylarca kullananlar niye geri dönüşler yapmıyor.Kullanıp memnun kalan varsa yazsın lütfen

kızlar bu kremi iç rahatlığıyla alıp kullanabilir miyiz yani aylarca kullananlar niye geri dönüşler yapmıyor.Kullanıp memnun kalan varsa yazsın lütfen

ben 11 gündür kullanıyorum sivilcelerim, sivilce yarası izi, bıyık kısmında epilasyondan kaynaklı leke alın kısmında güneş lekeleri vardı. ten rengim zaten beyaz ben bu problemler için almıştım ürünü işe yaradı baya düzeltti hemde bu kadar az bi sürede... tavsiye ederim aynı şikayetleri olan arkadaşlara. cildim alerjik ve hassas bi cilt ama az bi kaşıntısı dışında bi zararını görmedim. cildinizi gerçekten düzeltiyor. google da aktarvahdi yazarsanız çok uygun fiyata elde edebilirsiniz 4 kutu daha aldım nolur nolmaz...

Son düzenleme:
kızlarrr ne var ne yok nasıl kremi kullananlar son görüşleri yazsınlar alayımmı karar veremedim ama bu siteden okuyarak çok şey aldım hep süper çıktı ama buna bir türlü emin olamadım yaa:18::18::18:

slm kızlar ben de bugün niyaderme aldım kutusu minicikmiş çok şaşırdım 20 ml zaten.inşaallah sivlcelerime iyi gelir.memnun kalırsam sizlere tavsiye ederim

Back
X