Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya krem geldi 2 gün oluyo anneme tlfnda sormuşlar 50 lik 49 100 lük 70 hangisinden gelsin diye annem 100 lük demiş krem geldi geldide üstünde multivitamin yazıo dediğiniz gibi kokusuda kötü değil arko krem kokuyo sürüncede bi beyazlık vermiyo gerçi 2 gün oldu ama bide çok kuru bi krem sahte falanmı acaba ya :S

yok canim kremin kokusu o kadarda kotu degil gerçekten ve de surer surmez cilt tarafindan aninda emiliyo ve kuru bi his veriyo zaten bu krem surer surmez beyazlik veren bi krem degil. multivitamin de iyi ama antimarks daha guçlu diyolar ben anti marks aldim canim. siz nerden siparis verdiniz canim ?

allah allaahh neden senin cildini kuruttuki benim cildimde bi degisme yok. yani kuruluk açisindan. ama cildim daha beyazladi ve duzelmeye basladi. ben memnunum yani. ama ben birazcik fazla suruyorum. bi findik parçasindan biraz daha az.

bende bugün kullanmaya basladım şu açık arttırma sitesinden sipariş verdim hatta en uygun orasıydı antimarks olandan aldım. bakalım bir etkisi olucakmı bekliyip görücez umarım olur beyazlatmasa bile en azından cilt tonunu düzenlemesini umuyorum benim cilt tonum dengesiz çünkü:14:

duzeltir cnm merak etme ama gunes kremiyle kullan bence ben daha baslamadim gunes kremi surmeye ama daha etkili olur oyle

kızlar bende bu ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum cilt rengim oldukça açıldı ve lekeleride giderdi şimdi koltuk altı ve bikini bölgemde sir ağda yaptığım için kararmalar vardı o bölgelerde kullanıyorum bir hafta oldu o bölgeleride açmaya başladı rengini çok memnunum ben bakimli olmak c om diye bir internet sitesinden aldım kredi kartı kullanmıyorum sipariş verdim ertesi gün geldi kapıda ödedim parasını düşünenelere tavsiye ederim.

çok saol canim paylastigin için benimde 3. haftam ama ben beyaz tenli oldugumdan oyle abartili bi açilma yok ama ben bembeyaz olmak istiyorummmmmmmmmm =))))

Bahsettiğiniz kremi sivilcelerden kalma lekelerin üzerine sürsek açarmı ki rengini birde dudak üstü lekesi var lazerden dolayı sanırım onu geçirmeye yardımcı olurmu ki

tüm sayfaları okudum.aslında ben beyazlamak değilde cildimde ki lekeleri yok etmek istiyorum.ben Libya dayım tvde gördüm reklamda güneş ve sivilce lekelerine iyi geldiğini anlatıyorlar. geçen alış verişte baktım büyük boyu 5 dinar küçük boyu 2,5 dinar ama cesarette edemiyorum yan etkisi olurmu.bazılarının yorumunu okuyunca alayım bari dedim.birde aksi görüşler var onları okuyunca çok kararsız kaldım.

canim sen bilirsin ben 1 aydir falan kullaniyorum bir yan etkisini gormedim içinde diger kozmetik kremler gibi çok fazlada kimyasal yok b ve e vitamini var aloe vera var ben bi etki yapicagini sanmiyorum. burda çok uzun sure kullanan arkadaslarda var ve hiç bi sorun yasayan yok henuz.

Kızlar bende çaresizce beyazlamak isteyenlerdenim, bir çok krem bitkisel şeyler kullandım hepsi fos son olarak fair lovely, kremi dün aldım 12 gün kullandıktan sonra farkı görüceksiniz dediler. Garantili diye not düştüler.bu günden kullanmaya başladım 10 gün sonra sizinle kesinlikle paylaşıcam ne kadar işe yaracak görücem:)) sevgilerr,,,

canım ben kullandım değişen hiçbirşey yok hatta cildim yağlandı kızardı ve kaşıntı başladı artık kullanmıyorum,,yani benim cildime hiç gelmedi bu kremdem çok umutlanmıştım sonuç hüsran yani:(( ve kremde ciltteki lekelerde gidiyor demişlerdi sivilce lekelerimde duruyor.lütfen yorum yaparken kulaktan dolma değilde gerçekten uygulayan sonuç alan arkadaşlarımız, yazsınki bizde ne boş yere ne para verelim de umutlanalım sevgilerrr,,,,,,

canim ben hala kullaniyorum ve de benim cildimde hiç ole sonuçlar dogurmadi. hatta benim cildim toparladi. ve de cildim aydinlandi. henuz 1 ay belki anca olmustur. zaten ayda 1 ton açiyor diye biliyorum. ben memnunum yani. yaaa sana yaramamistir belkide bozuk ya da sahtedir. :S

merhaba kızlar ben 2 aydan uzun süredir kullanıyorum bu kremi, süt gibi beyaz değil ama beyaza yakın bir ten rengim var. Bu krem ten rengimi açtı mı derseniz kesinlikle hayır hatta ben dekolte bölgeme falanda sürdüm ama ten rengini açmıyor yani benm açmadı, ama yan etkisi oldu mu derseniz olmadı hatta yüzüme biraz duruluk kattı ve sıktığım sivilcelerimin daha çabuk kaybolmasını sğladı sırf bundan dolayı hala düzenli kullanıma devam ediyorum hatta bitince tekrar bile alabilirim. ama ten rengini kesinlikle açmıyor belki cilt tonunu düzenliyor ama 1-2 ton açmıyor bence öyle

merhaba kızlar ben 2 aydan uzun süredir kullanıyorum bu kremi, süt gibi beyaz değil ama beyaza yakın bir ten rengim var. Bu krem ten rengimi açtı mı derseniz kesinlikle hayır hatta ben dekolte bölgeme falanda sürdüm ama ten rengini açmıyor yani benm açmadı, ama yan etkisi oldu mu derseniz olmadı hatta yüzüme biraz duruluk kattı ve sıktığım sivilcelerimin daha çabuk kaybolmasını sğladı sırf bundan dolayı hala düzenli kullanıma devam ediyorum hatta bitince tekrar bile alabilirim. ama ten rengini kesinlikle açmıyor belki cilt tonunu düzenliyor ama 1-2 ton açmıyor bence öyle

bencede açmıyo para dolabı hepsi

bana herkes rengimin daha beyazladigini soyluyo =) gerçi benimde beyaza yakin bi tenim var =) ama annem bile dedi senin rengin açiliyor diye :) ben gunes kremiyle kullanmiyorum gerçi ama yapcak bisi yok :)

bana herkes rengimin daha beyazladigini soyluyo =) gerçi benimde beyaza yakin bi tenim var =) ama annem bile dedi senin rengin açiliyor diye :) ben gunes kremiyle kullanmiyorum gerçi ama yapcak bisi yok :)

cnm sen hangisini kullandın bi sürü fair lovelynin çeşidi var bi deorjinalini bulmak lazım güneş kremi ne kullanıyosn bu ara güneş kremi almam lşazım benm cildim de sivilceye meyilli terletmeyen bi şey almak istiorum

cnm ben antimarks aldim. netten aldim valla :)) orjinaldir diye dusunuyorum :)))) hawaiian tropic 70 faktorlu kullaniyorum. ama sanki vichy 50 faktrlu cilt için daha iyi gibi bu aralar hiç surmuyorum ama :S geçen gun annem dedi sen bu aralar beyazladin baya diye.

Back
X