Fahriye&Servet. Servetin arayışları :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay başlık ve konunun içeriği çok komik geldi ciddiye alamadım kusura bakmayın.
Tam bir şey yazacağım bir gülme geliyor..

şahsen hiç bilmeden değmeyecek biri için ömür harcamaktansa bilip boşanmayı tercih ederim

ali ve ayse deyince ne kadar ifsa oluyorsa bu da o kadar ifsa degil mi
tabiki oran daha azdır ama kimlik bilgilerini fotolarını paylaşmadım

Görevinizi kötüye kullanıp insanların özel hayatlarını izinleri olmadan isimlerini vererek açık bir alanda paylaşıyorsunuz. Bi kimlik bilgileri eksik kalmış zaten.

Karışmayın evlensin. Evlendikten sonra da eşine ihbar edersiniz boşanıp catir çatır talimatını alır. 2. Ye niyeti olan adamdan hayır gelmez zaten

psikolog değilim ama is sırasında duymuş oldum.
bana değil birimdeki diğer çalışana soruldu
teyit edebileceğimiz başka bilgileri de duydum
bana özelden yazabilirler Fahriyeler
Hanımefendi,
size danışılmayan, size anlatılmayan bir konuyu kulaktan dolma, hatta epeyce kulak kabartarak dinleyip burada isimler veriyorsunuz ve isim soyad ifşa etmedim diyorsunuz, karı-koca adı Fahriye ve Servet olan kaç kişi vardır bu ülkede?
Siz gerçekten iyilik yaptığınızı mı sanıyorsunuz? Belki kadın hamile düşük riski var, belki adam psikopat eşiyle kavga edince karısını dövecek öldürecek, belki kadın sinir krizi geçirip kendine zarar verecek, hiç düşündünüz mü bunları? Şu sitede sırf isim benzerliği yüzünden kaç kadının içi içini yiyecek belki de.

Bazen ben bazı insanları anlamıyorum gerçekten, iyilik yapıyorum adı altında meraklılığı anlamıyorum cidden.
Fahriyeler yazsın diyorsunuz bir de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X