• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fahrettin Yılmaz’a revizyon burun ameliyatı olan var mı ?

Starsebastian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
20
1
36
36
Merhabalar;

Fahrettin Yılmaz ile iki kez revizyon burun operasyonu için görüştüm ancak çok kararsızım.
İnstagram paylaşımlarında genelde yüzün tamamını paylaşmıyor bu nedenle yüzde duruşlarından emin olamıyorum.

Eğer revizyon olan kişiler varsa yorumlarınız benim için çok değerli desteklerinizi rica ederim.

Evet ben de bu doktoru takipteyim. Deneyimi olanlar yardimci olursa cok seviniriz. Ben daha once 3 kere oldum 4. Yu dusunuyorum! :(

Mer
Merhabalar;

Fahrettin Yılmaz ile iki kez revizyon burun operasyonu için görüştüm ancak çok kararsızım.
İnstagram paylaşımlarında genelde yüzün tamamını paylaşmıyor bu nedenle yüzde duruşlarından emin olamıyorum.

Eğer revizyon olan kişiler varsa yorumlarınız benim için çok değerli desteklerinizi rica ederim.
hana bende düşünüyorum ama şu an yaptırmıcam size ne kadar dedi?

Arkadaşlar 26 Şubatta Fahrettin Yılmaza deviasyon ve estetik bir arada ameliyat oldum. İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum çok iyi bir doktor. Doğal ve yüzüme yakışan bir burun istedim tam anlamıyla oldu. Muayene ücretsiz ama epey sonraya veriyor randevu alın ve gidip en azından görüşün derim kendisi Süreyya ŞENELDİR ile yakın arkadaş diye düşünüyorum. Birlikte seminer verdiler. Teknikleri yakın. Kuzenim de Süreyya Bey e ameliyat olmuştu ki daha pahalı bir rakama ;)

Back