• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookumu geri açmak istiyorum ama şifresini hatırlamıyorum

lipstickkk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
259
16
118
İstanbul
Kızlar facebookumu geri açmak istiyorum amaşifresini hatırlamıyorum. eskiden şifresini saçma sapan bişey yapıp bi daha açmadığım bi maille o facebookum.o maildeki gizli sorumun cevabını hatırlıyorum ama olmuyo. Telefona kod gönderme de yapamıyorum eski hattım var orda. Form doldurma seçeneğini yaptım ama olmadı çünkü benim hesabımın ne ödeme bilgisi vardı neden gelen taslak gereksiz dışında bi klasörüm. Diğer çoğu şeyi yazdım ama olmadı. Sinir bastı vallahi bişey olmayınca insanın başına ağrı girer ya kafamı biri iple sıkıyo sanki şuan.
Yok mu beni hackleyebilcek biri ya?ne ilginç insan kendini hackletir mi aslında.
Bu arada bu kadar çok şeyi hatırlamamamın sebebi üzerinden yaklaşık 1,5 -2 yıl geçmesi

ya mailini girebiliyorsun sanirim ana sayfada ve sana mail olarak sifreni yolluyorlar diye hatirliyorum :44:

iletişim destek bölümünden facebooka mail yaz ama net ve kararlı ciddi ne istediğini bilen bir dille sonra sana geri dönüş muhakkak yaparlar senden nüfus cüzdanını isterler reimli olarak mail atmanı isterler benim öyle olmuştu geri aldım facebookumu :74:

Kendine hesabındaki aynı isim ve soyisimle yeni bir facebook hesabı aç eskı hesabındakı arkadaşlarına haber ver ekleebildiğin kadar ekle sonra o sayfanın içinde muhakkek facebookun mail adresını bulup ordan iletişim kur ve uzunca bir mail yaz şifremı kırdılar de kötüye kullanılcagını falan söyle..onlar senden ciddi kanıtlar istiycek onları yerine getir işlem bu kadar herşeyin bir çözümü var.

Evet ama facebookun herhangi bi iletişim bilgisini bulamıyorum. Bir de atılan maillere çok geç cevap geliyormuş galiba

Parola sıfırlama seçeneklerinin altında bunlara artık erişimin yok mu diye birşey vardı ona tıkladım. Olucak galiba :)

Back